Termeszetes e h a baratomnak volt orgazmusa annelkul h ondo jott volna belole?
Ondó akkor is ürül ha a herék nem termelnek spermiumokat. Épp ezért nem veszik észre a pasik ha valami baj van. Ha ennyire biztos akarsz lenni abban, hogy ürít e ondót, akkor játszátok azt, hogy kézzel simizve szerzel örömet neki. Ha a szemed előtt zajlik az orgazmusa, csak látod hogy mi a helyzet. De ahogy mondom, az ondó ürülése még nem 100 % biztosíték a babára. Na de te sem vizsgáltattad meg előre magadat, hogy termékeny vagy e. Házasság után, ha 1-2 évig nem jön a baba, akkor kérhettek teljes kivizsgálást és segítséget. Ha akkor kiderül hogy valami nem oké, akkor még mindig kereshetsz másik társat.
Bár a pasi kérelmére elvégzik az ondója bevizsgálását, én azért nem állnék elő vele. Nekünk 1 év próbálkozás után merült fel a vizsgálat, de a páromat nagyon megviselte a gondolat. Pedig semmi kellemetlen, csak bevisz egy kis üveg friss ondót és azt mikroszkóp alatt megnézik. Szerencsére abban a hónapban terhes maradtam, és így megúsztuk a vizsgálatot.
Férfit elég egyszerűen meg lehet vizsgálni. Csak be kell ügetnie... a többit ott megmondják neki.
Szerintem beszéld meg vele. Ha szeret, nem lehet belőle gond - ha nem eléggé, akkor pedig jobb, ha most derül ki.
Ha szeretné, esetleg menj be vele - ha nem, akkor inkább hagyd egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!