Betegség lehet, vagy ez természetes? A barátomnak mikor megfogom a péniszét, a tövében aprócska mondhatni kemény, közvetlen a vékony bőr alatt ilyen csomók vannak.
Figyelt kérdés
Tényleg elég aprók. Tegnap előtt is együtt voltunk, és azt vettem észre, hogy ezek elszaporodtak az egészen, tehát már a teteje felé is vannak. Világosba nem engedi megnézni. A húgycsőnyílás vagy hogy mondjam, szóval az meg be volt vörösödve. Mi lehet a baja? Vagy ez normális?2009. márc. 22. 17:17
1/3 anonim válasza:
zsírcsomók asszem. ha nem piszkáljátok őket maguktól elmúlnak.
de ha mégse.. nem okoz gondot.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2009. márc. 22. 17:23
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyenek vannak, akkor megnyugodhatok? elmúlnak?
voltak nagyobbak is de eltüntek megpirosodtak és hogyismondjam... kifakadtak de azóta jöttek újak is és én azthittem hogy valami betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!