Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soha nem hallottam róla, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem hallottam róla, hogy fiatal lánynak fizetni kellett volna a szexért, ha hirtelen szüksége van rá. Akkor a férfiaknak miért kell?

Figyelt kérdés
Az egyik csak válogat és beszedi a pènzt, a másik meg küzdjön és fizessen? Nem lehetne, hogy fiatalon pénz nèlkül is jólehessen? Egy huszonéves lány örülne , ha fizetnie kellene? Amire ő maga sem kèpes, azt miért várja el másoktól?
2018. jan. 22. 18:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, baromira képben vagy :D

Amikor azt mondom, milyen szép ez a lány, nem azért mondom, mert c-s melle meg nagy feneke van (főleg, mivel nem jön be mindenkinek, de mindegy...) . Az arca szép. Elég gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy ne tudd megmondani, hogy valaki szép-e /számodra/ vagy sem (vagy csak szimplán nincs véleményed, az se sokkal jobb).

Felesleges áltatni magunkat, vannak szép emberek, vannak átlagosak, és kevésbé szépek. A világ ilyen. Hogy épp ki mi alapján méri a szépséget, az egyénfüggő, de tagadhatatlan, hogy lesznek olyan lányok, akikért bolondulsz, és olyanok, akiket inkább kihagynál. Olybá tűnik, számodra ez a méretek alapján dől el - nem ítélkezem, ízlések és pofonok.

Ki dönti el? Mindenki. A lány eldönti, hogy te megfelelsz-e az ízlésének, egy szinten vagytok-e. Te eldöntöd, hogy a lány a te szinteden van-e. Én eldöntöm, hogy az utcán járó párocska véleményem szerint egy szinten van-e. Mindenkinek van egy magáról alkotott képe, egy véleménye, hogy szerinte ő maga mennyire vonzó, és a párját is körülbelül azon a szinten keresi. (Most ne hozzuk szóba a személyiséget, nem kapcsolatról van szó, hanem szexről.) Vannak, akik túlértékelik a szépségüket és irreálisan nagy elvárásaik vannak a partnert illetően (elvárások, amiknek ők maguk sem felelnek meg) - ezt írtam fentebb, az ilyenek koppannak, és ekkor jön be az, hogy ki kell pótolni a saját hiányosságukat pénzzel. Mások meg nem látják magukat elég vonzónak, alacsony elvárásaik vannak a partnerükkel szemben. Én úgy veszem észre, a többségnek nagyjából helyén van ez, tudják, mi az ő szintjük, és azon is keresgélnek. (Ismét, csak szexről beszélünk.) Várhatod, hogy majd egy nálad jobban kinéző lány (aki jól ítéli meg a saját külsejét) lefeküdjön veled azért, mert neked ő tetszik, viszont ez nem kölcsönös. Ingyen legalább is nem fog. Egy lány is koppanhat, amikor olyan fiúval akar lefeküdni, aki sokkal jobban néz ki nála (ezáltal az adott lánynál csinosabbakat is találhat magának).

Azért elárul valamit, hogy arról egy k*rv* szót sem szóltál, milyen huszonéves lányt képzeltél magad elé a kérdés kiírása közben. Biztos az utóbbi, általam leírt kategóriát, mi? :D Akkor már rögtön nem lenne értelme a kérdésednek.

Javíts ki, ha tévedek, de szerintem te azon fújtad fel magad, hogy mások nem találnak olyan vonzónak, mint amilyennek te találod magadat. Vonatkozzon ez a külsődre vagy a belsődre, ezt nem tudhatom - mindenesetre olyan lányokkal szeretnél ismerkedni / lefeküdni, akikhez nem vagy elég jó. Ők meg, felismervén, hogy a saját tulajdonságaikkal nálad jobbat is találhatnának, nem fekszenek le veled ingyen.

Érdekes módon én sose fizettem szexért, pedig voltak egy éjszakásaim. A barátnőmet se pénzzel tartom meg. Szimplán rendben vannak a dolgok a fejemben, van egy egészséges önbizalmam, és - olyan lányokkal ismerkedek, akikkel össze tudok jönni. Biztos én is rengeteg lapátot kaptam volna, ha modelleknél próbálkoztam volna.

Mondok valami mást - van egy (fiú) barátom, verte a sors a genetikával. Nagy, elálló fülei vannak, széles orra, kicsi szeme, még a fogai sincsenek rendben, emellett alacsony is, a szemöldöke meg két egyenes, vastag csík. Ezt kapd ki, életében nem fizetett a szexért, pedig ő is lefeküdt egy pár lánnyal. Túl sok lapátot se kapott. Nem modell alkatú, gyönyörű arcú lányokkal feküdt le, olyanokkal, akiket meg tudott szerezni magának.

Kapaszkodj meg, de az eddig érkező válaszok alapján mások se nagyon fizettek... Sőt! Nők is fizetnek!

Roppant érdekes, hogy ezek ellenére neked ilyen képed van a dologról, nem gondolod? Szerintem igen. De biztos csak rossz környéken élsz, véletlenül sem nálad van a hiba. :D

2018. jan. 24. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!