Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem hallottam róla, hogy fiatal lánynak fizetni kellett volna a szexért, ha hirtelen szüksége van rá. Akkor a férfiaknak miért kell?
Figyelt kérdés
Az egyik csak válogat és beszedi a pènzt, a másik meg küzdjön és fizessen? Nem lehetne, hogy fiatalon pénz nèlkül is jólehessen? Egy huszonéves lány örülne , ha fizetnie kellene? Amire ő maga sem kèpes, azt miért várja el másoktól?2018. jan. 22. 18:48
1/11 anonim válasza:
Mert náluk van az összes pina és nem adják ingyen. Nem kötelező érte fizetni. Én inkább annak a híve vagyok, hogy találtam egy normálisat és rendelkezésemre áll korlátlan mennyiségben.
2/11 anonim válasza:
Nem kell a férfinak sem, ezt hol hallottad?
3/11 anonim válasza:
A férfiak is megtehetik, hogy válogassanak.
4/11 A kérdező kommentje:
Persze.Ha van pénzük vagy hírnevük.
2018. jan. 22. 19:17
5/11 anonim válasza:
Óh, így már értem, miért látod így a helyzetedet. Nos, igen, fizetniük kell az ilyen srácoknak.
6/11 anonim válasza:
Mert a női test a szépségről szól és lehet benne gyönyörködni. Egy csúf pasiban nem. Egyébként a jó képű férfiaknak sem kell fizetni ha már itt tartunk. Egyébként nő is fizet érte…
7/11 anonim válasza:
Talán azért mert egy értelmes fiatal lány inkább évekig szingli ha nem talál magának vonzó partnert?
8/11 anonim válasza:
Lenne egy kérdésem.
Most a vékony, kívánatos és szép lányt képzelted magad elé a kérdés kiírása közben, akinek mindenki vakon csókolná a lábát, vagy az alacsony, duci, összenőtt szemöldökű, vastag szemüvegű, fogszabályzós és pattanásos lányt, aki még köszönni is alig mer?
Férfinak sem kell fizetnie. Akkor kell fizetnie, ha olyan lányt akar megkapni, aki nem az ő szintjén van kinézetben, hiányzik az egészséges önbizalma és nem tud összeszedni valakit, vagy hasonló dolgok. Na, ilyenkor szokás pénzzel kipótolni azt, ami hiányzik, hogy megkapd, amit akarsz.
Nők is fizetnek, ahogy már írták.
9/11 anonim válasza:
A férfiaknak sem kell fizetni. Aki nem talál csak úgy partnert az ronda vagy dagi. Te melyik vagy kérdező?
A nyomiknak igen csak pénzért jut nő.
10/11 A kérdező kommentje:
Álljunk meg. Ki mondja azt meg, hogy egy adott nő kinézetben nem a férfi szintjèn van? Vagy akár fordítva.Azért mert valakibek nagy melle van és jó feneke, az már egxből a világ legszebb férfijához tattozik?
2018. jan. 24. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!