Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet-e ez a hír vagy teljesen lehetetlen, hogy Messit csalja/csalta a felesége?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy Antonella Roccuzzo Lionel Messi felesége, nem csak Messivel kefél hanem Cesc Fabregassal is, és hogy Antonella Cesc-től várja a gyereket.2018. jan. 22. 18:20
1/8 Ramone válasza:
Sőt még Törpapa is leheggesztette a gádzsit amíg Messi gumibogyot gyűjtött
3/8 anonim válasza:
Sztem, nem lehetetlen. Messinek sok pénze van, lehet a felesége csak a pénz miatt van vele. Sztem a felesége szétvan már kefélve. Olyan nőt ki ne nyomna. Fabregasnak meg egészségére. Amig Messi elmegy meccsre, addig ki tudja kivel kefél Antonella.
4/8 anonim válasza:
elég kis nudlipö.s gyerek 100% hogy nem elégíti ki a feleségét ,tuti hogy félre kúr bárki legyen is a párja
5/8 anonim válasza:
Várj, mindjárt felhívom Lio-t és megkérdezem....
Ki a phaszt érdekel? Nincs saját életed?
7/8 anonim válasza:
A gyerek az edzőtől van, mert a többieknek csak popsiba engedte.
8/8 anonim válasza:
Nem olvastam pont most utána, de az rémlik, hogy ők nagyon rég óta együtt vannak és fiatalkoruk óta ismerik egymást, szóval nem hiszem, hogy igaz lenne amiket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!