Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz lehet-e ez a hír vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet-e ez a hír vagy teljesen lehetetlen, hogy Messit csalja/csalta a felesége?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy Antonella Roccuzzo Lionel Messi felesége, nem csak Messivel kefél hanem Cesc Fabregassal is, és hogy Antonella Cesc-től várja a gyereket.
2018. jan. 22. 18:20
 1/8 Ramone ***** válasza:
75%
Sőt még Törpapa is leheggesztette a gádzsit amíg Messi gumibogyot gyűjtött
2018. jan. 22. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
én pont leszarom!
2018. jan. 22. 18:30
 3/8 anonim válasza:
Sztem, nem lehetetlen. Messinek sok pénze van, lehet a felesége csak a pénz miatt van vele. Sztem a felesége szétvan már kefélve. Olyan nőt ki ne nyomna. Fabregasnak meg egészségére. Amig Messi elmegy meccsre, addig ki tudja kivel kefél Antonella.
2018. jan. 22. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
elég kis nudlipö.s gyerek 100% hogy nem elégíti ki a feleségét ,tuti hogy félre kúr bárki legyen is a párja
2018. jan. 22. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Várj, mindjárt felhívom Lio-t és megkérdezem....

Ki a phaszt érdekel? Nincs saját életed?

2018. jan. 22. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Messinétöl...
2018. jan. 22. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
A gyerek az edzőtől van, mert a többieknek csak popsiba engedte.
2018. jan. 22. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem olvastam pont most utána, de az rémlik, hogy ők nagyon rég óta együtt vannak és fiatalkoruk óta ismerik egymást, szóval nem hiszem, hogy igaz lenne amiket írsz.
2018. jan. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!