Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cigány magyar szerelem működhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány magyar szerelem működhet?

Figyelt kérdés
Nem a putrisoka gondolok hanem az úri gazdag cigányokra? Szerintetek?

2018. jan. 21. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
jó helyen kérdezted. viszont ami fontos ha magyar közegben nevelkedett akkor cigany kultura mentes ha cigok kozt akkor gazos.
2018. jan. 21. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
Ez a kedvencem, hogy ilyen kérdéseknél tömegével szoktak jönni, hogy ronda az összes. Átlagban tényleg nem túl szépek, még a fiatalok sem, de ha egy cigány lány szép, akkor nagyon szép tud lenni. Hiába tartják magukat Indiából származónak, genetikailag inkább az iráni népekhez tartoznak, legalábbis a kárpáti cigányok. De még ha indiaiak lennének, akkor például egy Aisvarja Rai nem szép??? Én láttam már nem egy szép cigány lányt az életben. Én alapvetően a világos szemű lányokat szeretem és egy kék szem, vagy esetleg a tipikusan rájuk jellemző sárga szem nagyon szép kontrasztot ad a sötétebb bőrük és hajuk mellett. Ennek ellenére én sem mernék belevágni. Számukra fontos nagyon a családjuk, akikkel nagyon esélyes, hogy probléma lesz. Nem hiszem, hogy egy normális ember asszimilálódni akarna, vagy tudna egyáltalán egy ilyen miliőbe, viszont ha nem teszi meg az ember, akkor meg folyamatos szakadék lesz. Láttam már amúgy tömegközlekedésen 2 alkalommal is olyan cigány srácot, aki hisztérikusan tört meg és hangoztatta, hogy Istenem csak cigány nővel soha többet! Mindenki vigyázzon a cigány nőkkel, mert nincs náluk rosszabb.
2018. febr. 21. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:
25%
Fel ver roma fiuk utan azert kusznak a nok azt ne felejtsuk el..
2018. febr. 21. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!