Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átverhetett a lány? Tampon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átverhetett a lány? Tampon volt benn neki mondja megvan ne nyúljak be de mikor felizgult megujjaztam és nem lett véres az ujjam a tampont ereztem csak. Miert? Átvert v. van ilyen?

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
A tampon magába szívja a vért, azért nem lett véres az ujja.
2018. jan. 21. 14:27
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Szerinted a tamponnak mi a funkciója???

Te nagyon okos...

2018. jan. 21. 14:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Jo de a puncijanak nem kellett volna veresnek lennie mellette? Hisz s tampon mellett befer az ujjam es tamponhoz is hozzaertem. Most amúgy nyávog hogy nem tudja kihuzni mert a zsinorját begyűrtem és nem talalja ne lehet ez is azért mert nem véres és így nehezebben jon ki? Azért gyanakszom met mar azelőtt se akarta hogy ujjazzam csak a csiklozast erőlteteti de hát az meg nekem nem izgi
2018. jan. 21. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Amíg az ilyenek dugnak, addig ez egy ótvar világ lesz...
2018. jan. 21. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nyávog...
2018. jan. 21. 14:54
 6/12 anonim ***** válasza:
98%

Azért erőlteti a "csiklózást",te szerencsétlen,mert attól jön a legjobban izgalomba,úgy lesz orgazmusa,ha a csiklóját izgatod.

Ez van,amikor a 14 és fél évesek pettingelni próbálnak..

Egyébként,ha valami nem világos,akkor miért nem vele beszéled meg?Ha már nyúlkálsz benne,akkor egész biztos,hogy a beszélgetés is menne nektek..

2018. jan. 21. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
dod miért nem tudja kiazedni a tampont te nagyon okos? Mert nem tudja megfogni es kihuzni. Pasi vagy elmagyarázom hogy megértsd: gondolom találkoztál már csövel. Na ha abba bele tolsz egy henger alaku dolgot ami nem csúszik le a csöben magátol hanem ujjal kell beljebb nyomnod azt hogy szeded ki? Nem elég széles a cső hogy bele nyúlj két ujjal és megfogd ráadásul a madzag amit hozzá kötöttél bele esett a csöbe. És ha mondjuk nedvszivó anyag és felszív egy csomo nedvesseget könnyebb kiszedned? Szerintem nem de szólj ha tevedek. Ebből megértetted miért nem tudja kiszedni a tampont magából? És lehet hogy azért nem lett véres az ujjad mert elötte nem sokkal tette be vagy mert nem vértik olyan erősen a csaj. Miért hazudna eről? És abba nem gondoltál bele hogy egy csomó nőnek élvezetesebb ha a csiklóját izgatják lehet hogy ezért kért meg inkább arra? Hmm? És nyávog hogy nem tudja kiszedni magábol? Te meddig akarnál egy veres vattacsomót bármelyik nyílásodban tárolni ami ráadásul lehet hogy kénslemetlen is? Amúgy meg megujjazod de nem tudod megkérdezni a miérteket? Elég gáz
2018. jan. 21. 15:43
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Te joisten
2018. jan. 21. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
ez fájt
2018. jan. 21. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Jajj de jót nevettem😂😂😂

Te még ne szexelj....

2018. jan. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!