Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés mikor valaki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés mikor valaki az egész tenyerét feldugja?

Figyelt kérdés
Mindkét oldalról érdekelne az élmény, de csak kíváncsi vagyok, nem akarom kipróbálni. Illetve aki szereti igy tágitani a barátnőjét annaj utána nem szellős mikor a péniszét használja?

2018. jan. 21. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Húztál már a kezedre olyan kesztyűt, amit közvetlenül előtte egy másik ember levett a kezéről?
2018. jan. 21. 12:47
 2/9 A kérdező kommentje:
aha
2018. jan. 21. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyszer volt egy alkalmi kapcsolatom egy lánnyal akinek elég tág volt a hüveje így nem a teljes tenyeremet, de négy ujjamat rendesen felcsúsztattam neki. A reakcióiból úgy tünt, hogy szerette, de valószínü nem menne mindenkinek és nem minden helyzetben jó. Nem szeretkeztünk utána, így nem tudom hogy milyen olyankor a pénisznek.
2018. jan. 21. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi a párommal kipróbáltuk. Először csak 5 ujjal ujjazás, aztán ököllel is ment be. Többször is szoktuk, ha nagyon beindulunk, legtöbbször popsiba folytatjuk, ha szex is van. De volt már, hogy elölről folytattuk és volt olyan póz, amiben élvezte még a farkamat is utána.
2018. jan. 21. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem túl fájdalmas?
2018. jan. 21. 17:50
 6/9 A kérdező kommentje:
hát engem is ez erdekel, hogy nem fáj? Illetve mennyi idő mulva szukul vissza? Pl reggelre?
2018. jan. 21. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Férfiként én imádom csinálni
2018. jan. 22. 08:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is öklöztem már nőt, és utána a farkam sem lötyögött a vaginában. Igaz, a kolbászos sem kicsi. Bár ebből a szempontból a vastagság sokkal jobban dominál, de azzal is el vagyok eresztve. Szóval utána sokkal-sokkal jobban becsúszott a helyére az élőszövetes köpködő kobrám.
máj. 27. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Kolbászos= Kolbászom.
máj. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!