Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedjem a baratnomnek?
Azt mondta, csak akkor elvezhetek a szajaba, ha utana, megcsokolhat, de ugy nyelvesen rendesen. Bele menjek?
21F
miután lenyelte, vagy úgy, hogy még a szájában van?
Szerintem menj bele! ha ő a szájába engedi, hidd el, Te sem fogsz meghalni tőle!
Valamit valamiért aranyapám.
Én is így csinálom
Volt aki többet nem akart a nők szájába élvezni mert szó szerint azt mondta hogy "g..ci szar íze van fújjj"
24N
" Hiszen én miért is tegyek olyasmit, ami szerinte undort keltő? "
Azért, mert szerinted nem az. Ha én nem szeretem a pókokat, akkor Te sem fogod fogdosni annak ellenére, hogy imádod őket? Elég hülye felfogás:D
Amúgy én sem szeretem a saját anyagom ilyen szempontból. Biztos, hogy nem venném a számba. De azt sem várom el, hogy a nő szájába "élvezhessek". Nem izgat a dolog. Azonban, hogy ha ezt Ő igényelné, mert Neki mondjuk tetszik, megtenném, de az előbbi miatt szerintem nem tudnék közvetlen utána vele csókolózni. Mondjuk ha Neki ez probléma ( szerintem ha alapból a szájba élvezést élvezi, akkor nem az ), akkor nem lenne ilyen és kész. :D
Mindegy hogy a szájába vagy nem és lenyeli vagy sem.
Alapból utáltam egész életemben, ha elélvezés után egy lány kiugrik az ágyból és szalad a fürdőbe, annyira lehangoló és ezt minden lánynak üzenem.
Tönkreteszi az abszolút legszebb összebújós intim pillanatok hangulatát ezzel.
Kib szott kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!