Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért akarja mindig hogy a haját húzzam szex közben? 1x csináltam amikor már mondta többször és láttam rajta hogy jó neki. De nem értem mi jó abban. Nem akarom hogy fájjon neki ha húzom.24/F,24/L
Én nem tudom, miért.. de nekem valahogy ha szép hosszú hajú csajom van akkor egyszerűen késztetést érzek rá, hogy húzzam neki :D
Ezt egyébként már az ismerkedési fázisban le szoktam szűrni, hogy mennyire vevő a lány a vadabb/durvább dolgokra. Ha tudsz beszélni a nőkkel, nem csak hülyülsz velük akkor azért finoman lehet tapogatózni szexről, ők sem mind ártatlan angyalkák ám :)
Engem pl a romantikus/finomkodós szex őrjít meg.. egyszerűen számomra nem tud jó lenni, ha lassúzni kell.. egy vad szex, némi fájdalommal és kellő szenvedéllyel megfűszerezve viszont állatian kielégítő tud lenni, mind fizikálisan, mind fejben. Kinek mi jön be.. Ezzel az egésszel csak arra akarok rámutatni, hogy vagy olyan párt keresel akinek hasonlók a vágyai, vagy nem akadsz fent azon amit a csajod kér tőled, és megteszed azért, hogy neki jobb legyen a szexben. Ha viszont úgy érzed, hogy amit kér az neked rossz, nos, akkor ideje elgondolkodni azon, hogy van-e értelme egymás mellett éveket eltölteni.
F
Megértelek kérdezo. Ezek a nok megneznem, hogy mennyire erzik magukat értékesnek vagy megtisztelve, illetve a noiessegukkel, hogy állnak, mennyire fogadják es szeretik magukat, mint nők, ha mar ilyeneket kernek.:( Mindezt ugy irom nőként, hogy nekem is vannak néha fura vágyaim, de érzékelem sokszor a pszichologiai mierteket is mögötte, amit probalok kezelni is. Ha le is pontoztok attol meg ez van.:|
Mi lenne, ha extra gyengéd es kedves lennel vele es szetkenyeztetned egy szex alkalmával es kifejezned, hogy nem kérsz viszonzást, hanem az is onmagaba csodás, hogy szeretkeztek es csidalatossa tenned azt az alkalmat?:)) A nok érzelmileg konnyen megfoghatoak es, ahogy rákap a durva, alazos, bántos szexre ugy erre is ra lehet, ha nagyon jo élményt sikerülne neki okozni így.:)) persze ehhez kell, hogy ne csak gyengéden kenyesztesd, hanem vegig lelkileg is figyelj ra, folyamatosan fejezd ki mennyire értékes es mennyire jo b.no es szereted, stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!