Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tanacsoltok, egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanacsoltok, egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Volt egy no akivel szexkapcsolatom volt egy ideig. Neki meg ferje is volt, na most a no a mai napig akarja ezt tartani velem en viszont mar nem szeretnem mert kezd kialakulni valami egy lannyal.

Hogyan kezeljem ezt az ugyet, o mindenkepp akarja tartani ezt a kapcsolatot es lehet, hogy erez is irantam valamit mar azert nem enged el ilyen konnyen. Mit tanacsoltok?

No 38/ Ferfi 24

2018. jan. 19. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legegyszerűbb, ha elmondod neki egyenesen és nyíltan. 38 éves, nem hinném, hogy azt gondolta örökké tartani fog. Valószínűleg tudomásul veszi. Még az is lehet, hogy ha szeret akkor felajánlja, hogy keresd meg később, ha mégsem jön össze. De függetlenül ettől azt gondolom az őszinte és egyenes viselkedés a legcélszerűbb ilyenkor.
2018. jan. 19. 14:58
 2/8 A kérdező kommentje:

En mar elmondtam neki, hogy nekem ez ennyi. Megis smseket kuld neha fehiv es meg egy kozos ismerosunkon keresztul is uzent.

Nem ertem, nagyon jo vele a szex de en masra vagyom most:)

2018. jan. 19. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Frissiben állj le , semmit se válaszolj ha esetleg felkeres vagy fenyeget lépj odébb ...
2018. jan. 19. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok: na akkor ez a problémásabb eset. Valószínűleg ragaszkodik hozzád, de még az is lehet, hogy beléd is szeretett. Ilyenkor vagy azért támad, hátha ki tudja ütni a másik csajt vagy azért, mert nem akarja elfogadni, hogy valaminek vége ami neki jó volt. Vedd figyelembe azt is, hogy valószínűleg szenved vagy így vagy úgy.

Tarts távolságot és légy határozott. Ha összejössz az "új" lánnyal akkor valószínűleg le fog állni. Ha netán még sem, akkor nem irigyellek. Egy szerelmes és őrült nő bármire képes.

2018. jan. 19. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudom, vélhetőleg te is tudod, de az okoskodó ember bennem nem engedi, hogy ezt ne tegyem hozzá - azért szemét dolog volt mindkettőtök részéről, hogy szétszedtétek a házasságukat.

Szóval, a kérdésre visszatérve - szexkapcsolat, bármikor vége szakadhat, ha az egyik fél életében változik valami. Ha neked alakul valami egy lánnyal, akkor arra koncentrálj. Ő ugyan úgy benne volt a házassága tönkretevésében, mint te, elvégre feladta azt a szexért. Benne volt a pakliban, hogy te időközben találsz valakit és abbahagyod, és ezt neki is számba kellett (volna) vegye. Egye meg, amit főzött, nincs joga téged maradásra kényszeríteni, akkor se, ha idő közben elkezdett érezni valamit irántad. Amennyiben te nem érzel iránta semmit, lépj tovább.

Arra akarok kilyukadni, hogy nem kell neked ellökni magadtól egy lehetséges párkapcsolatot (és a saját boldogságodat) azért, mert ennek a nőnek nem volt rendben a házassága, és úgy döntött, inkább másfele kezd kacsintgatni - a férjét viszont akármilyen okból (gyerek, pénz, biztonság...) nem hagyná el.

A szexkapcsolat az szexkapcsolat. Szexelni jártok össze, ha idő közben kölcsönös vonzalom alakul ki, nos, jó nektek, de ha nem, akkor ez nem több, mint a szexuális igényetek kielégítése egy emberrel (legalább is véleményem szerint). Innentől kezdve pedig amint az egyik félnek erre már akármilyen okból nincs igénye, a dolognak vége szakad.

Koncentrálj arra a lányra, és kész. Én mindenképp ezt csinálnám.

(N)

2018. jan. 19. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmire ne válaszolj, semmilyen formában ne találkozz vele. Szűnj meg számára létezni. Ez az egyetlen mód, tapasztalat :-(
2018. jan. 19. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Matric faktor! Vigyazz haver! Lepj le!
2018. jan. 19. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg nem a megszállott bosszúálló fajta...

Még egyszer szépen, érthetően mondd el neki, hogy barátnőd van, és onnantól kezdve ne reagálj az üzeneteire, hívásaira.

2018. jan. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!