Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy szőrtüsző. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Epilálom a puncimat , hogy tovabb maradjon sima es le szúrósan nőjön vissza.
Most felul lett egy nagy szortuszo gyulladas, kb mint egy borso.
Nem gennyes, bor alatt van.
De ha vegig simitom erezni.
Holnap találkozom a baratommal, hetente 2x szoktunk kb egyutt aludni es friss kapcsolat.
Nalam meg nem találkozott ilyesmivel.
Mit csinaljak?
Nagyon undorito leszek?
2018. jan. 18. 21:53
11/13 anonim válasza:
Sikerült kinyomnod? Vagy csak nedvedzett?
12/13 Carragher_x válasza:
Annyira túlbonyolítják ezt a nők. Először is a kutyát nem érdekli. Másodszor, ha nem nyomogatnád, fele akkora lenne. Harmadszor gyantáztass (ne te gyantázgass, mert úgyis rosszul csinálod) vagy borotválj (természetesen NEM a növekedési iránnyal ellentétesen)!
13/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, én tettem rá neogranormont és jobb lett, másnap ki tudtam nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!