Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen ize van?
Hát én speciel semmit se szeretek rajta, ha csináltam exemnél, akkor csak azért hogy neki örömet okozzak, de sokszor - gondolom bénán csináltam - nem láttam a visszajelzéseiből hogy élvezné, és ahelyett hogy megbeszéltük volna, inkább nem nagyon csináltam neki mert hát nekem semmi öröm nem volt benne, ő meg nem élvezte ahogy én csináltam.
Azt tudom csak tanácsolni hogyha a barátnőd nem szereti csinálni, beszéljétek meg mivel lehetne jobb és mi a baj.
Egyáltalán nem értek egyet az előző válaszolóval. Én szeretem csinálni, és az íze is nagyon beindít (persze csak ha megvan az alaphigiénia). Az ondót is kezdetektől lenyeltem - az én partneremnek inkább csak sós, és sose zavart se az íze, se az állaga. Sose jutna eszembe kiköpni...
Persze nem ítélek el senkit, aki nem szereti lenyelni, kinek mi fér bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!