Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki szoktátok verni a barátotoknak, hogy te fel vagy öltözve, ő meg meztelen?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 08:25
1/12 anonim válasza:
Volt már rá példa, de nem vált szokássá.
2/12 anonim válasza:
Ferfi vagyol, sose hagynam hogy csak verje, ott a szaja is.
3/12 anonim válasza:
Férfi vagyok és igen, megesik néha.
4/12 anonim válasza:
igen... engem valamiért izgat, ha úgy ölelkezünk, hogy én fel vagyok öltözve (akár csak pizsamában), a srác pedig meztelen... pl. hátulról átölelem és simogatom... :3
19L
5/12 anonim válasza:
Én úgy jobban kedvelem ha én vagyok meztelen
6/12 anonim válasza:
Férfi vagyok...volt már, viszonylag rendszeresen, mert szeretem, ha csinos ruciban kényeztet a párom...de legtöbbször más lett a vége 😀
7/12 anonim válasza:
Férfiként imádom, ha a nő a meztelen és én épp készülök valahová esetleg öltönyben, viszont előtte jól kinyalom gyorsan, megujjazom, volt, hogy a nadrág is rajtam maradt, kidugtam a répát és becsusszantam neki, jól teleélvezve őt. Imádták többen is. Igen, az is jó, ha csini ruhában van a nő, én meztelen és alaposan leszop, kicsapja.
8/12 anonim válasza:
CFNM az angol rövidítése ennek a fajta szexnek. Én imádom, egyfajta kiszolgáltatottság érzést ad, a nőnek meg pont ellenkezőleg, egyfajta biztonságérzetet. Izgató, hogy a nő teljesen fel van öltözve én pedig meztelen, sérülékeny. Így hatványozottabban izgalmasabb az egész. Imádom.
10/12 anonim válasza:
Jó ég... :O Ez de izgi/szexi. Kell egy olyan lány, aki imádja az ilyet :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!