Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan férfi, aki még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, aki még bátorítás ellenére sem meri elmondani, hogy mire vágyik? Hosszú többéves kapcsolatban.

Figyelt kérdés
Amennyiben van ilyen,arra lennék kíváncsi,hogy mi az oka és mi az,amit nem mersz elmondani...
2018. jan. 18. 11:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,az lenne segítség,ha esetleg olyan ember válaszolna, aki azt is le merné írni,hogy mi az amit nem mert elmondani,kérni és jó ideje együtt vannak/voltak már.
2018. jan. 18. 13:32
 12/15 ZoltanAnglia ***** válasza:
No a fa&&&azert nem irja senki ide hogy mire is vagyott???.
2018. jan. 18. 13:36
 13/15 A kérdező kommentje:
???
2018. jan. 18. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem az lenne a vágyam, hogy erényővet adjon rám, és csak úgy élvezhetek el, ha felcsatolhatóssal megdug. Mellette női ruhában kelljen lennem egész nap.

Nagyon szégyellem, emiatt biztos, hogy nem mondanám el neki.

2018. jan. 18. 15:45
 15/15 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem inkább a nők nem merik elmondani mire vágynak pedig egy kapcsolatban nagyon fontos szerintem hogy mindenki megkapja azt amire vágyik ! 38f
2018. jan. 19. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!