Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Letezik olyan h valaki szulete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik olyan h valaki szuletese ota tag?

Figyelt kérdés
A lany akivel egyutt vagyok elottem 1 pasival volt nekem a meretem 18/4.5cm viszont lotyogok benne :D.. ha durvulok neki faj de en alig erzek valamit ... vagy lehet az elozo palijanak extra vastag volt? Vagy mi
2018. jan. 18. 01:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Szar lehet.. valahogy a tudtára kéne adni, hogy bizonyos tornával képes ezen változtatni.

Én még nem éltem át olyat, de haverom mesélte, hogy egyéjszakás csaj akivel volt, akkorát szorított a farkára, hogy csak úgy pislogott :D / igaz az a csaj gésa golyókkal is gyakorolt és nimfomán egy picsha volt /

2018. jan. 18. 01:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik. Ahogy a pénisz mérete, úgy a hüvelyé is egyénenként változik.
2018. jan. 18. 02:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
De buta vagy öcsém..... Miért szerintes mitől tág? Most majd gyere azzal, hogy szétdugták...... Izom b.a.s.z.o.d.
2018. jan. 18. 05:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2018. jan. 18. 06:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Vékony a cerkád
2018. jan. 18. 10:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Bizony, a hüvely belső mérete ( hossza is) változó, mint ahogy a farkunk mérete is genetikailag kódolt... nem rajtunk múlik.😀
2018. jan. 18. 11:06
 7/13 anonim ***** válasza:
hát ha felizgul rendesen az én párom, akkor egy ceruzát is nehéz bedugni. az izgalom szűkké teszi.
2018. jan. 18. 11:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Az izgalom hatására tágul a hüvely, de mindegy. Természetesen a hüvely mérete, tágulékonysága genetikailag adott. Általában nem alapból tág hanem tágulékony. A fájdalmat okozhatja a hossz, mert azért a 18 cm hosszú, viszonta 4.5 cm vastagság nem nagy szám, ahhoz én is tág lennék.
2018. jan. 18. 16:59
 9/13 anonim ***** válasza:
18/4,5-hez tág vagy????? :O mi ez barlang?
2018. jan. 19. 05:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem, a hossza sok is akár, de a vastagsága...nem tudom. Két pasim volt eddig ők hat felett voltak vastagságban saját állítás szerint. (hosszra 16 és 17, az tuti mert a kezemmel éreztem is, középső ujjam mérete csuklótól) és ők ideálisak voltak.
2018. jan. 19. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!