Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányas lábatok, illetve hány cm hosszú talpatok van a barátokkal/barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Szoktátok összeméregetni a lábatok?:)2018. jan. 17. 16:22
1/27 anonim válasza:
46-os lábam van, a kérdés második felét nem értem
18/F
2/27 anonim válasza:
35-ös a lábam
Páromnak 42es
Talphossz franc tudja.
Nem nem szoktuk összeméregetni kinőttünk a dedoból.
De ha lábfétises vagy nem akartam megbántani lelki világodat. Bocsi.
24N Párom 26F
3/27 anonim válasza:
41-es, párom nincs.
Méregetni utoljára 8-9 évesen méregettük egymáshoz. :)
19L
4/27 anonim válasza:
37-es a lábam, 23,5 cm hosszú a talpam a sarkamtól a nagylábujjamig.
Párommal 43-as a lába, nem szoktuk összeméregetni.
5/27 anonim válasza:
Nekem 42 es a lábam,centire nem tudom,sosem mértem. Volt már olyan hogy strandon összemértük,hülyülésből.L.
(lábfétises képkéregetők kíméljenek!)
6/27 anonim válasza:
Nekem 39. Barátnőmmel van mikor összemérjük hülyülésből; neki 41, de sokkal keskenyebb. Barátom éppen nincs.
18L
7/27 anonim válasza:
Nekem lányként jókora nagy a lábam.Barátnőkkel poénból sokszor összemértük már.
10/27 anonim válasza:
Csak a legutolsó barátnőmét tudom felajánlani, mert most nincs. Neki 37, nekem 46.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!