Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szerelmi háromszögben mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt fél éve és egy másikat tavaly szeptember óta. Az előbbivel egy koncerten ismerkedtem meg, a másikkal egy születésnapon ismerkedtem meg, ekkor mindketten ott voltak, ott ismerték meg ők is egymást,az előbbivel akkor találkoztam másodjára. Hárman eléggé megtaláltuk a közös hangot, többször elment ük hárman kirándulni, biciklizni, néha meginni pár sört/fröccsöt,rendszeresen beszélgetünk hárman közös Facebook chaten. Legutóbb nálam volt egy kisebb iszogatós baráti összejövetel, mindketten n nálam aludtak. Este együtt aludtunk, összebújva. Másnap bújt ki a szög a zsákból, hogy mindketten szeretnének velem lenni, sőt, legyünk így hárman (vannak bizonyos hajlamait) . Én is egyszerre érzek valamit irántuk, az esetek nagy részében így is találkoztunk. Tudom, elsőre kamu akkor tűnhet, de ez nagy dilemmát okoz, ezért is tettem fel a kérdést. Habár ez nekem elég "előnyös" helyzet.
Ahogy jol erzed magad. A mai vilagban kb mki ugy el, ahogy akar. Csak ne verd at egyiket sem.
2018. jan. 17. 07:49
2/13 anonim válasza:
Én is ilyet szeretnék. 😉
2018. jan. 17. 07:55
3/13 anonim válasza:
Elárulom, hogy most lehet, hogy " előnyös"- nem tűnik...de ebből szokott jönni a pokol, amikor majd egymást csinálják ki, meg téged... szerintem egyikükkel legyél csak párkapcsolatban...jobb lesz hosszútávon.
2018. jan. 17. 08:05
4/13 anonim válasza:
Lépj ki
2018. jan. 17. 08:22
5/13 anonim válasza:
Élvezd amíg lehet.
2018. jan. 17. 08:29
6/13 anonim válasza:
Igaza van az 5ös-nek, úgyis rövid időn belül kinyírják egymást a csajok.
Vagy legalábbis ha mázlid van akkor csak az egyik a másikat és akkor még mindig marad egy :)
2018. jan. 17. 09:52
7/13 anonim válasza:
hát hármas! élvezd! hülye vagy ha nem használod ki ezt az élményt!
2018. jan. 17. 10:11
8/13 anonim válasza:
Amíg mindenki részéről barátság extrával, addig semmi gond. Le kell ülni, s megbeszélni a feltételeket.
Ha valamelyik fél többet kezd érezni, vagy többen s nem egymás felé, akkor azonnal fel kell bontani, mielőtt nagyobb sértődés lesz, s harag.
2018. jan. 17. 10:22
9/13 anonim válasza:
Jézusom, hogy te milyen szerencsés vagy! Én mindig ilyenről álmodtam. Két nőbe egyszerre szerelmes lenni úgy, hogy a nők is szeretik egymást. Együtt élni, mindenki szeret mindenkit.
Az esélyem gyakorlatilag nulla volt mindig is erre és neked meg összejön, viszont nem tudod, hogy mit kezdj vele. Nekem pedig sosem adatik meg már ilyen az biztos... Vicces az élet, mindig az kap valamit aki nem tud vele mit kezdeni.
Tanács:
Döntsd el, hogy megpróbálod ezt a hármas álomszituációt összehozni és élvezni amíg tudod vagy ha úgy érzed nem tudnád egyben tartani akkor válaszd ki az egyiket a kettő közül és legyen vele kapcsolatod.
2018. jan. 17. 12:36
10/13 anonim válasza:
Ha ez mindenkinek jó és mindenki benne van, akkor mi a kérdés?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!