Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megéri elmenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri elmenni a barátommal egy transzi prostihoz?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátomról régóta tudom, hogy izgul a transz lányokra. Ezen az oldalon olvastam, hogy rosszlányokon lehet transzikat is találni. Megnéztem, és néhány lány párokat is fogadna. Nekem is tetszettek, elég szexi egy pár és a barátomnak is biztosan tetszenének, de ő elég szégyenlős.

Nektek van bármi ilyen tapasztalatotok? Szerintetek jó ötlet egy fizetős transz lányhoz elmennünk? Talán buta kérdés, de mennyire veszélyes ez nemi betegségek szempontjából?

Természetesen jobb lenne, ha nem fizetős lányt vennénk be, de nagyon kevés az esély egy olyan transz lánnyal összefutni, aki szívesen beszállna és nekünk is tetszik. Mellesleg nem is járunk ilyen körökbe.

Minden választ előre is köszi! :)

21 L 21 F

2018. jan. 17. 00:47
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
"Nőként indultam" ezt úgy értettem, hogy ismerem a fejlődésbiológiai szakaszokat és a hormonális változásokat és tudom, hogy minden férfi "nőként kezdi" az anyaméhben. Tényleg sokan szenvednek női aggyal férfi testben, mert a kapcsolók csak picit is később kapcsolnak be... kegyetlen az élet, de azért nem ez az általános.
2018. jan. 17. 20:52
 32/40 A kérdező kommentje:

Igazából mindenkinek köszönöm a válaszait, nem pontoztam le senkit sem, még azokat sem, akik elég csúnyán beszéltek ártatlanul rosszul járt embereken. Mindenki véleménye számít.

Annyit látok a hétköznapok során is, hogy mi kicsit elfogadóbbak, nyitottabbak vagyunk mint a legtöbb pár. Nincs ezzel baj. Szerintem heterók vagyunk, biszex hajlammal, de akár biszexek is lehetünk, én nem tudom hol vagyunk azon a bizonyos skálán. De érdekes, hogy mennyire másképp gondolkodunk. Ami, megjegyzem, nem rossz, mindaddig, amíg ez át nem megy mások életét megnehezítő transzfób viselkedéssé. Régen is volt ennyi transznemű ember, csak tabuként kezelték, ahogy sok más dolgot is. Kérdem én, mennyire szükséges nekünk bántani, nem létezőnek tekinteni őket a problémájuk miatt?

Mindenesetre köszi mindenkinek! És bocsi, ha vérlázítónak éreztétek a kérdést, rossz szándékom nem volt vele.

2018. jan. 17. 21:18
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Még valami. Azért sem éri meg elmenni, mert egy vadidegennel találkoztok, semmit nem tudtok róla, lehet teljesen más is, mint képzelitek. Az ott hirdetőknek nem tudjátok, mi van a hátterében. Sülhet el nagyon rosszul is a dolog. Aki eleve fizetős és ilyennel keres pénzt, gyanús. Nem mondom, hogy feltétlen rossz ember, de nem bíznék meg akárkiben, pláne pénzért hirdetős ismeretlenben.

Egyébként nem tartom normálisnak, hogy ennyire nyitottak vagytok. A szerelem továbbra is két személyre tartozik, és kettejük kapcsolata akkor tud igazán kiteljesedni, ha mindenükkel egymást szeretik. Bár ti talán azért nem vagytok annyira szélsőségesek, de ha lesznek gyerekeitek, nehogy már azt lássák, hogy három szülőjük van, egy apa, egy anya, egy transzi. A gyerekeknek is arra van szükségük, hogy legyen egy apjuk, egy anyjuk, ezt a pszichológia nagyon logikusan le tudja vezetni.

2018. jan. 17. 21:25
 34/40 A kérdező kommentje:

Tanulok pszichológiát, természetesen nem fogom összezavarni a gyermekem, viszont ha látni fog egy transznemű személyt akit különösnek talál, nem fogom elhúzni onnan és mérgesen morogni, hogy "ez egy gusztustalan ember,kicsim..."

És arra sem fogom kényszeríteni, hogy úgy viselkedjen, ahogy nem akar.

2018. jan. 17. 21:30
 35/40 anonim ***** válasza:

Nekem speciel semmi bajom a melegekkel, transzneműekkel, akik szépen elvannak, dolgoznak, élnek, stb mint a normális férfiak, nők. Van több ilyen barátom, ismerősöm is.

Nekem azokkal a transzneműekkel és melegekkel, bármilyen neműekkel van bajom akik prostituálódnak, vagy arc arcomba tolják kihangsúlyozva az egészet, esetleg rámnyomulnak. Egyébként sohasem értettem minek kihangsúlyozni, mellveregető büszkeséggel a nemüket tekintve, #gay #translove #feminist #black stb címszó alatt.

Tényleg mekkora visszhangot keltene ha kiírnám magamról, büszke fehér, heteró férfi vagyok? Büszke a nemi identitásomra és a bőröm színére...

Az meg ha valaki ezen felül még prostituált is, az már nagyon durva nekem.

2018. jan. 17. 21:41
 36/40 A kérdező kommentje:

Azt én sem szeretem, de ez nem ellenük irányul, egyszerűen a magamutogatást nem szereted, ahogy a legtöbben nem szeretjük. A magamutogató emberek mindenhol ott vannak, nemcsak a meleg vagy bármilyen emberek között. És nem is fogok valakit csak azért tisztelnek jobban, mert más. Egyenlőség, én ebben hiszek. Se többek, se kevesebbek.

A prostitúció nem egy szép dolog, kényelmes és eladják a testüket. Sokféle prostitúció van, nekem az is az, ha egy nő eltartatja magát a férjével, ha azért barátkozol valakivel, hogy helyetted csináljon később dolgokat, ha szeretet akarsz és ezért minden második srácot lecummantasz egy buliban... Ez a formája kicsit nyíltabb de legalább őszintébb. Természetesen nem adok senkinek se puszit a homlokára ha ilyenbe kezd, de sokszor nincs más lehetőség, egy transzneműnek bizony sok pénz kell, hogy olyan teste lehessen, amilyet szeretne, és sokak inkább egy időre prostituáltnak mennek csak, hogy minél hamarabb legyen pénz műtétekre. Nem beszélve arról, hogy a legtöbb munkáltató fel sem veszi őket, mert nem olyanok, mint a többiek...

2018. jan. 17. 21:57
 37/40 anonim ***** válasza:
Inkább arról mesélj, hogy te személy szerint mit vársz ettől az egésztől (én nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy egy fiatal lány hogy képzel el egy ilyen hármast).
2018. jan. 25. 14:47
 38/40 anonim ***** válasza:
Amúgy te vagy biszex, vagy a pasid?
2018. jan. 25. 15:40
 39/40 A kérdező kommentje:

Mivel mi nőként tekintünk rájuk, így nálam van a bi hajlam. Nem szoktak nők úgy tetszeni, mint a férfiak, de nem is rúgnám ki őket az ágyamból. Őszintén szólva nem tudom, nekem inkább a személyiség tud vonzó lenni, és olyankor nem számít a neme az illetőnek egyáltalán. Talán biszexuális vagyok, csak nem tudok róla még, mert ritkán találkozok igazán vonzó személyiségű nővel.

2018. jan. 26. 06:24
 40/40 anonim ***** válasza:
Vegul kiprobaltatok?
nov. 14. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!