Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vibrátorral fel tudom dobni a szexuális életem?
A szex csak akkor unalmas, ha fantáziátlanok a résztvevők :-P
Persze egy vibrátor nem rossz móka, de csak akkor, ha minden más passzol. Úgy érdekes kiegészítő, de ha egyébként is szar, akkor nem helyettesíti, azt ami hiányzik ...
mi aktívan használunk játékokat, közte vibrátort is az ágyban, mint előjáték főleg és igen, szuper, imádjuk, nagyon fel tudja dobni a szexet.
de tudom, hogy sokan féltékenyek rá, ami nem csoda, hiszen sokkal nagyobb hatást tud elérni mint mondjuk egy ujj.
Egyéni beállítottságtól függ, hogy kit mi dob fel.
Annak idején szex közben ránéztem egy hosszú nyakú üres üvegre és rávettem exemet, hogy hadd használjam.
Engem baromira izgatott, neki elmondása szerint először unalmas volt de később, ez változott, és ha nem is rendszeresen de néha használtuk, és bevallotta hogy amikor nem voltam "elérhető" és kívánós volt akkor azzal az üveggel rendszeresen elégítette ki magát.
Ha a hosszún yakú üveg egy dildó lett volna a hatás kb. ugyanaz, csak azt nem a pillanat heve szülte volna, hanem utánajárás, megvásárlás, stb., kicsit más lett volna.
PEdig elég változatos és fantáziadús volt a szexuális életünk, és mégis ennyi is tudott dobni rajta. Aztán persze máskor meg mással dobtuk fel.
Akinek meg ez kevés az mással színesíti. Ez teljesen egyéni ízléstől függ.
Egy próbát minden esetre szerintem megérhet, de nem árt tudni, hogy a párod mit gondol erről, mert ha neki nem izgató pluszban csak neked akkor egyoldalú, ami még nem baj, mert néha a kedvedért miért ne használnátok de akkor nem árt rá is gondolni és olyat találni ami neki is ad valami kis többlet izgalmat.
Másik ami manapság már szintén majdnem általános, hogy néha fotóztam vagy videóztam magunkat közben. Nekem izgató volt fotózni barátnőm punciját, vagy amikor masztizott nekem, neki izgató volt visszanézni, hogyan csúszkálok benne, stb. Arra nem volt igény, hogy ezt meg is osszuk, de nekem pl. az is izgalmas lett volna, de sosem hoztam fel neki, így az ő véleményét nem tudom. De ugye ez is van akinek bejön, van akinek nem.
Neked kell tudnod. Legjobb ha ezt megbeszéled a pároddal, bár meg is lepheted egy vibri nem egy vagyon, és ha nem válna be, nem egy ablakon kidobott pénz.
Egyébként meg tán a szex és new yorkban hangzott el, hogy egy mai modern nőnek legyen egy vibrije? Vagy lehet valami másik csajos filmben. :P
7 nagyon szépen leírja.
és igen, egyén függő, valaki élni nem tud nélküle, valakinek nagyon nagyon nem jön be.
érdemes kipróbálni, mert tényleg nem egy óriási összeg, habár én azt tanácsolom ne vegyetek gagyit, mi vettünk több félét és ami után vettünk egy minőségebbit, azután az összes gagyit kidobtuk, mert ég és föld.
ÉS! kell síkosító!!!! elengedhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!