Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak, akik csalják a feleséget, otthon nem kapjátok meg ezt?
Tehát a kérdés nős pasinak szól, akik csalják az asszonyt.
Arra vagyok kíváncsi, hogy amit a szerető ad nektek szexuálisan, azt otthon nem kapjátok meg, vagy megkapjátok, de szimplán kívánjátok a másik nőt is és azért léptek félre?
Esetleg van olyan aki otthon nem is meri elmondani, ha e "durvább" dologra vágyik? Pl. kikötözés, anális szex..ilyenekre gondolok, mert tudja, hogy a feleség nem menne bele.
Ez a kérdés nem most nem arról szól, hogy oltogassuk a csaló felet, nem vitát szeretnék.
Mióta vagytok házasok és mióta léptek félre?
köszönöm a korrekt válaszokat!
a szeretőből egyébként lehetne nálatok, barátnő? tehát lecserélnétek az asszonyt? vagy a szeretői státuszból nem igen léphetne előre?
10. es,csak egy kérdés.
Miért lett vége, ha a szeretőnél alap dolog,az asszony meg nem szereti?
Annyit nem ért a dolog, hogy elválj miatta?
"vagy a szeretői státuszból nem igen léphetne előre?"
miért, szerinted nincsen válás és második házasság? hát naná, hogy szeretőből lehet második feleség, nagyon sokszor a szerető adja meg a kegyelem döfést és végre kirugdossa a személyt a rossz házasságból.
hányszor van az (akár fiatal korban is!!), hogy nem akarsz szakítani, hiába rossz a kapcsolat, de már annyi évet bele fektettél és kell egy harmadik személy aki megfogja a kezed és segít szakítanod.
12-es mert a szeretőm is foglalt és egyikőnk sem akarja az életét megváltoztatni. Az fel sem merül bennetek, hogy foglalt a foglalttal...
Egyébként szeretem a párom és a szexen kívül ami az első 2 évben csodás volt minden rendben van.
14-es 3-as vagyok.
Úgy értettem a tabut,hogy társadalmilag eléggé lenézett.
Persze nem fognak megkövezni érte,sőt egyre többen élnek így,de még mindig sokan nem tudják elfogadni a nyilvánvalót.
És akkor idióta a női magazinokban meg tv műsorokban hallani,hogy "ezt nem kapja meg tőled a párod,stb".
Marhaság.
A legtöbb pasi szerintem inkább választja a bármilyen szexet,csak újjal legyen,mintsem különböző bizarr vagy extrém vágyai legyenek,amit mondjuk a felesége nem hajlandó teljesíteni.
Eleve elég kevés ember rendelkezik fantáziavilággal,vagy fetishvilággal.
Nekem szinte mindig volt dugi barátnő a hivatalos mellett.
A szeretőből lehet feleség, ha feleségként elfogadja, hogy lesz mellette szeretőm is.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!