Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nős férfiak, akik csalják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak, akik csalják a feleséget, otthon nem kapjátok meg ezt?

Figyelt kérdés

Tehát a kérdés nős pasinak szól, akik csalják az asszonyt.

Arra vagyok kíváncsi, hogy amit a szerető ad nektek szexuálisan, azt otthon nem kapjátok meg, vagy megkapjátok, de szimplán kívánjátok a másik nőt is és azért léptek félre?

Esetleg van olyan aki otthon nem is meri elmondani, ha e "durvább" dologra vágyik? Pl. kikötözés, anális szex..ilyenekre gondolok, mert tudja, hogy a feleség nem menne bele.

Ez a kérdés nem most nem arról szól, hogy oltogassuk a csaló felet, nem vitát szeretnék.

Mióta vagytok házasok és mióta léptek félre?

2018. jan. 15. 00:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a korrekt válaszokat!

a szeretőből egyébként lehetne nálatok, barátnő? tehát lecserélnétek az asszonyt? vagy a szeretői státuszból nem igen léphetne előre?

2018. jan. 15. 23:27
 12/20 anonim ***** válasza:

10. es,csak egy kérdés.

Miért lett vége, ha a szeretőnél alap dolog,az asszony meg nem szereti?

Annyit nem ért a dolog, hogy elválj miatta?

2018. jan. 16. 09:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"vagy a szeretői státuszból nem igen léphetne előre?"

miért, szerinted nincsen válás és második házasság? hát naná, hogy szeretőből lehet második feleség, nagyon sokszor a szerető adja meg a kegyelem döfést és végre kirugdossa a személyt a rossz házasságból.

hányszor van az (akár fiatal korban is!!), hogy nem akarsz szakítani, hiába rossz a kapcsolat, de már annyi évet bele fektettél és kell egy harmadik személy aki megfogja a kezed és segít szakítanod.

2018. jan. 16. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
#3 Nagyon szépen megfogalmaztad. Kiegészíteném, hogy ez nem volt mindig tabu. A görögök és a római birodalom idején sem volt ez főben járó bűn. Utóbbi idején rabszolgával és kurtizánnal lehetett, más család tisztes nőtagjával nem. Kb. ennyi volt a "tiltás". De ha az sem derült ki...
2018. jan. 16. 13:33
 15/20 anonim ***** válasza:

12-es mert a szeretőm is foglalt és egyikőnk sem akarja az életét megváltoztatni. Az fel sem merül bennetek, hogy foglalt a foglalttal...

Egyébként szeretem a párom és a szexen kívül ami az első 2 évben csodás volt minden rendben van.

2018. jan. 16. 13:38
 16/20 anonim ***** válasza:
12 es vagyok.Értem.Nem derült ki, az asszony nem tudta meg?Sem a szeretőd férje?Szerencsétek volt.
2018. jan. 16. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es 3-as vagyok.

Úgy értettem a tabut,hogy társadalmilag eléggé lenézett.

Persze nem fognak megkövezni érte,sőt egyre többen élnek így,de még mindig sokan nem tudják elfogadni a nyilvánvalót.

És akkor idióta a női magazinokban meg tv műsorokban hallani,hogy "ezt nem kapja meg tőled a párod,stb".

Marhaság.

A legtöbb pasi szerintem inkább választja a bármilyen szexet,csak újjal legyen,mintsem különböző bizarr vagy extrém vágyai legyenek,amit mondjuk a felesége nem hajlandó teljesíteni.

Eleve elég kevés ember rendelkezik fantáziavilággal,vagy fetishvilággal.

2018. jan. 16. 15:59
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Nekem szinte mindig volt dugi barátnő a hivatalos mellett.

A szeretőből lehet feleség, ha feleségként elfogadja, hogy lesz mellette szeretőm is.

36F

2018. jan. 19. 01:17
 19/20 anonim ***** válasza:
59%
Szabad ember vagyok. A feleségem helyét senki nem veheti át ezt ő is tudja. Nem fél ezért nem féltékeny. Dughatok másik lánnyal nem zavarja mert őt szeretem. És igen új lánnyal élvezés után is kemény marad lehet folytatni annyira izgalmas. De ez csak az első 1-2 nap. Persze ezt a mai társadalom nem fogadja el A lányok is menekülnek ha meghallják hogy házas vagyok. A legtőbb embernek azért kell társ hogy azt magához láncolhassa. Cserébe én is teljesítem feleségem vágyait mégha azok nem is feltétlen szexuálisak. Ennyi! Nem korlátozni hanem adni.
2018. jan. 19. 16:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is csalnám de sajnos nincs kivel...
2018. febr. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!