Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomnak pár hete nem áll...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak pár hete nem áll fel rám. Akármit csinálok és ha meg is mozdul neki nem elég kemény még potencia növelővel sem. Mit tegyek, hogy ez valtozzon?

Figyelt kérdés
NAgyon elkeseredett vagyok, mert nem tudom, hogy pszichés oka lehet vagy egyszerűen engem nem kivan. Eddig mindig azzal dicsekedett, hogy neki akkor all fel amikor akarja.
2018. jan. 14. 11:13
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
most eppen ott tartunk ezzel, hogy ugy csinalunk mintha nem vennenk tudomast errol hogy nem eleg kemeny neki. Eleg fura a szitu de mar nem merem felhozni sem a temat.
2018. jan. 14. 11:31
 12/34 A kérdező kommentje:
wa hogy legutobb meg potencianovelvel sem volt eleg kemeny neki vagy csak egy ket masodpercig az nagyon elgondolkodtatott.ja es a masik hogy ilyen fel merev allapotban hogy tud elelvezni?
2018. jan. 14. 11:33
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha a száddal sem tudod felállítani, akkor elég szar lehetsz...
2018. jan. 14. 11:40
 14/34 anonim ***** válasza:

Félmerev állapotban is lehet, ha arra koncentrál, van hogy én is direkt 20 mp alatt elélveztetem magam, ha nem az élvezet a cél, hanem hogy kicsit lenyugodjak...

Azt viszont nem értem, hogy potencianövelővel, hogy nem áll neki.

Nen lehet, hogy nagyon fáradt?

Illetve mi az amit megteszel neki? Nem lehet, hogy uncsi?

2018. jan. 14. 11:42
 15/34 A kérdező kommentje:
Szinte barmit megteszek neki, nem hinnem hogy ezzel van a gond mert szerintem teljesen kiszolgalom ot szexualisan .
2018. jan. 14. 11:43
 16/34 anonim ***** válasza:
Mert már,gondolom mindketten annyira stresszeltek rajta,hogy persze,hogy nem fog felállni, főleg ha még mondogatod is neki,ne is csodálkozz. Inkább legyetek türelmesek,pár napig ne csináljatok semmit,vagy 1 hétig, ne is beszéljetek róla.
2018. jan. 14. 11:45
 17/34 anonim ***** válasza:
76%
Akkor változtass. Ne szolgáld ki, huzd az agyát, de ne add magad. Had vágyakozzon rád napokig, hetekig akár. A lényeg, hogy felkeltsd benne a vadászösztönt.
2018. jan. 14. 11:46
 18/34 A kérdező kommentje:
hmm ez jol hangzik
2018. jan. 14. 11:50
 19/34 anonim ***** válasza:

Szerintem a srác rástresszel a dolgokra most már. Nem csak ő, most már te is.

Nem ismerem a körülményeiteket, de ha amúgy feláll neki - márpedig azt írtad, hogy igen - akkor testi probléma nem nagyon van.

Vagy valamilyen pszichológiai dolog áll a háttérben vagy valamilyen betegség. Bizonyos gyógyszerek is tudnak ilyet okozni, még egy vérnyomáscsökkentő is agyon tudja vágni a dolgokat. Járjatok utána, mert lehet, hogy egy betegség egy tünete, amit ha időben elkaptok, akkor simán gyógyítható.

2018. jan. 14. 11:53
 20/34 anonim ***** válasza:

De most ha mindig felállt rád, és pár hete van valami probléma, akkor miért kattansz már ennyire rá, hogy nem kíván téged? Ezt sose értettem a nőknél, ott van a többszáz bizonyíték, hogy elég vonzó vagy hozzá mert korábban is felállt, nem változtál át közben egy pocakos férfivá, ugye?

Ha van valami oka, akkor igen, nem kívánja a szexet, mert stresszes, nem kíván, mert már túl monotonná vált , vagy ellaposodott a kapcsolat, vagy a sima szex nem nyújt neki már túl nagy élményt. Vagy az életmódjában változott valami, nem alszik, táplálkozik megfelelően. De ha váratlanul jött fel valami, akkor nem arról van szó, hogy egyszerűen nem kíván, hanem valamitől lecsökkent a libidója. Jobbat tenne nektek, ha így kezelnétek, nem pedig színészkedésbe kezdenétek, hogy úgy csináltok mintha nem így lenne. Nagyon jó lehet feszülni közben, amivel fokozzátok a görcsösséget, amitől javulni biztos nem fog nála.

2018. jan. 14. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!