Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szuzesseg elvesztese? (L)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuzesseg elvesztese? (L)

Figyelt kérdés

Aggodnom kene, ha a puncim salatas es sotet szinu? Vagy hogy szoros, vagy csupasz-e?:( esetleg ha kipattog? Vagy eppen a derekamon levo feleslegen? Vagy a mellem tul kicsi vagy tulnagy?

Vagy striak miatt a combomon, esetleg mert nagy a hasam?

Meg szuz vagyok de mar ideje lenne elvesztenem, de ezek miatt a dolgok miatt egyszeruen nem vagyok eleg bator hogy lefekudjek valakivel. Tetszik nekem egy srac aki siman bele menne velem, de azt mondtak, hogy olyannal veszitsem el akit szeretek, de meg sosem voltam szerelmes es attol tartok hogy nem is leszek, es iden mar tenyleg el szeretnem vesziteni.

Szerintetek varjak inkabb, vagy hasznaljam ki a lehetoseget a sraccal aki tetszik?

2018. jan. 14. 02:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom, hány éves lehetsz, olyan 16-ra saccollak. Az a tanácsom, hogy minél később veszíted el a szüzességedet, annál jobbat teszel magadnak és a későbbi kapcsolataidnak. Várd meg, amíg nem csak tetszik egy fiú, hanem szerelmes is leszel bele. Persze az nem biztos, hogy az a szerelem kölcsönös lesz, de eljön majd egy kölcsönös is.
2018. jan. 15. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem hova ez az el szeretném veszíteni.. Tényleg odáig fajultunk, hogy egy dolog, ami régen erénynek számított a mai napra teher lett? :(
2018. jan. 15. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem várj meg...hova sietsz??!!::))

Míg eljön az igazi...ki megérdemel téged... ki azért csinálja mert akarjátok , mert szeret téged és oda figyel rad nem csak először hanem mindig...:) és nem csak szex terén. Értesz engem?

Szerintem az első az fontos, mndig emlékezni fogsz ra míg élsz, légy büszke arra hogy szűz vagy, sokan 14 év után már nem büszkélkedhetnek erre, sajnos. ::((

Hip-hop elveszítettek , meg normális , biztonságos hely sem volt nekik, pl lépcsőház, disco.....szó én azt mondom hogy olyat találj ki megérdemel téged, és olyan vagy amilyen azért fognak szeretni téged mert az , az vagy te...::))

2018. jan. 15. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Írj!
2018. jan. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!