Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Ha mondom egy lanynak hogy szüz vagyok egyböl lesz@r, normalis parkapcsolatra meg nem vagyok képes, hogy veszitsem el a szüzességem? 19f
Miből gondolod hogy elmennél 4 másodperc alatt? 😋
Ha van rá mód, randi előtt tartsd bent napokig, ha lehet hetekig, ne verd ki meg semmi, aztán előtte 2-3 órával engedd ki (hamar meglesz), azután már sokkal tovább fog tartani hogy elérj az orgazmusig, de ha kívánod a csajt és olyan kedved van épp/olyan dolgokat eszel, akkor kőkemény leszel újra őérte, és nem fogsz hamar elmenni
Nem kell reklámozni, nem kell hazudni miatta, de nem láttam még olyan ismerkedést ahol az első kérdés, hogy szűz vagy?
Szerintem kicsit rástresszelsz erre a szüzesség dologra.
Ha első alkalommal gyorsabban mész el, mint ahogy pislogsz akkor a következőn már nem kell arra stresszelj hogy szűz vagy, mert már nem vagy az. Ki van pipálva, jöhet a nagybetüs élet.
- Szia Feri vagyok, 15 centis a farkam és szűz vagyok!
- Ez hülye.
- Na ez is elhajtott.
Tanulj meg udvarolni fiam, rabold el a lány szívét és ne azon agyalj ebből, hogyan tudnád bedugni a fa.szod valami lyukba. Majd ha eljuttok odáig, szexeltek, akkor utána max majd valamikor egyszer megemlítheted, hogy amúgy te még szűz voltál.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!