Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiszáradok szex után odalent. Mit lehet tenni?
Benedvesedek, együttlét után megtörlöm magam, és másnapra nagyon száraz vagyok odalent :( emiatt is, 2 nap esti szex után pl. kell a pihenő. :(
Lassan összeköltözünk, és félek, hogy ott is hiába kívánom, annyira érzékennyé válik, vagy sérül, hogy fájni fog :( síkosító mennyire válna be? 22n
Mi a fenéért törlöd meg magad együttlét után???? :O
Már nem azért, de nincs annál jobb, mikor szex után "mocskosan" összeölelkezve, csókolózva megpihentek a pároddal.
Nem is mered a mondást?: "A szex mocskos, de csak ah jól csinálják!"
Majd reggel a közös zuhanynál meglesz a tisztogatás.
Amúgy meg lehet nem ártana a síkosító! Bár azt mondtad nedvesedsz rendesen az együttlétnél. Szerintem ne törölgesd le a természetes testápolót utána! ;)
Mindenképp menj el orvoshoz.
Mondd el neki a problémádat, mert ez szervi eredetű gond is lehet.
Inkább érzékeny, bár elég vastag szerszáma is vn a barátomnak, de ez nem egy rossz ötlet (a latexmentes gumi), korábban egyszer ilyet használtam másik sráccal.
Eddig nem vettem észre, hogy a latexes gumival baj lett volna :( de a héten megveszem akkor a skyn-t. Kipróbáljuk, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!