Első szex közben lehetséges, hogy kiszáradok majd?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy majd esetleg fájni fog ha behatol és hiába nedvesedem be nagyon az elején, ha menet közben elfog fogyni a nedv és nem termelődik a fájdalom miatt.2008. szept. 18. 16:01
1/7 anonim válasza:
hát az elsőbe nem igazán szoktak belehalni az emberek:Dha úgy érzed száradnál és nem jó...szólj a párodnak hogy csináljon valamit amitől megint felizgulsz!!!PL:csinálja kézze,vagy szájjal,vagy ami neked jó!
2/7 anonim válasza:
ez előfedülhet. De ne aggódj: olyan rövid lesz a menet, hogy mire tényleg fájnma, már vége is. :D hidd el nekem. :D egy lány (18)
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, nem igazán értem mire gondolsz. =) Esetleg erre, hogy nagyon szűk leszek és a barátom jobban fogja élvezni, ezért nem bírja majd sokáig?
2008. szept. 18. 16:19
4/7 anonim válasza:
Támogatom az előttem szóló által írtakat, a barátod szerintem nem fogja sokáig bírni,hogyha neki is ez lesz az első. Túlságosan fog neki tetszeni:D Az első alkalom, maga az aktus szerintem 5 perc körül mozog.
5/7 anonim válasza:
Ha végig kívánod és jó érzés neked is, nem fogsz kiszáradni, ha közben mégis így éreznéd akkor kérd h izgasson, vagy nyállal is lehet pótolni és csúsztatni. Az első alkalom nekem pl. nem fájt, nem is véreztem meg semmi, nagyon kívántam a barátomat, és szó sem volt ilyesmiről h kiszáradok.
6/7 anonim válasza:
az első általában nem kellemes, de csak lazulj el és élvezd az új élményt. ha kiszáradnál, jól jön a nyál, de mi pl a durex sikosítóra esküszünk:)
7/7 anonim válasza:
Igen,a biztonság kedvéért kötessd magad infúzióra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!