Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első szex közben lehetséges,...

Első szex közben lehetséges, hogy kiszáradok majd?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy majd esetleg fájni fog ha behatol és hiába nedvesedem be nagyon az elején, ha menet közben elfog fogyni a nedv és nem termelődik a fájdalom miatt.
2008. szept. 18. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
hát az elsőbe nem igazán szoktak belehalni az emberek:Dha úgy érzed száradnál és nem jó...szólj a párodnak hogy csináljon valamit amitől megint felizgulsz!!!PL:csinálja kézze,vagy szájjal,vagy ami neked jó!
2008. szept. 18. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
ez előfedülhet. De ne aggódj: olyan rövid lesz a menet, hogy mire tényleg fájnma, már vége is. :D hidd el nekem. :D egy lány (18)
2008. szept. 18. 16:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, nem igazán értem mire gondolsz. =) Esetleg erre, hogy nagyon szűk leszek és a barátom jobban fogja élvezni, ezért nem bírja majd sokáig?
2008. szept. 18. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Támogatom az előttem szóló által írtakat, a barátod szerintem nem fogja sokáig bírni,hogyha neki is ez lesz az első. Túlságosan fog neki tetszeni:D Az első alkalom, maga az aktus szerintem 5 perc körül mozog.
2008. szept. 18. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha végig kívánod és jó érzés neked is, nem fogsz kiszáradni, ha közben mégis így éreznéd akkor kérd h izgasson, vagy nyállal is lehet pótolni és csúsztatni. Az első alkalom nekem pl. nem fájt, nem is véreztem meg semmi, nagyon kívántam a barátomat, és szó sem volt ilyesmiről h kiszáradok.
2008. szept. 18. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
az első általában nem kellemes, de csak lazulj el és élvezd az új élményt. ha kiszáradnál, jól jön a nyál, de mi pl a durex sikosítóra esküszünk:)
2008. szept. 18. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,a biztonság kedvéért kötessd magad infúzióra!
2008. nov. 24. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!