Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hogy vagytok vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Azok a lányok akiknek nem olyan a mellük mint az átlagnak azok szégyenlik mennyire nyitottak a fiuk felé? Értem ezalatt,hogy kicsi és még lóg is.Angolul olyan saggy típus.
2018. jan. 13. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia én 21/L vagyok, és szerintem teljesen rendben van. Mondom ezt úgy, hogy biszexuális vagyok. Nekem tetszenek, és tapasztalataim szerint a férfiaknak is, és a sok teória ellenére szerintem a legtöbb értelmes, és rendes gondolkodású, érző férfi nem a melled formája, avagy mérete szerint válogat. Ha igen, akkor csak szex kell neki, és hajtsd el. Vagy menj bele, ez a te döntésed. :P

De ha csak szexkapcsolatot keresel, akkor is találsz olyat majd aki odáig van érte és olyat aki nem. Tök mindegy hogy milyen alakú a mellünk, esetleg mekkora, mert olyan hogy ideális szerintem nincs. Ahogy a punciból sincs. Kinek ez, kinek az. Nekem pl.: csepp alakú mellem van, tehát közép méretü picit lóg. Van akinek bejön, és van akinek nem. Nem vagyunk egyformák.

De én azt tanácsolom hogy szeresd magad, és a melled is, hiszen ha önbizalmad van, akkor az a férfiaknak egy hatalmas piros pont a szemükben . (Na meg az ágyban is ;) )

2019. nov. 10. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék ha legalább akkora lenne mint a lánynak a kéne. Nincs vele semmi gond

Nekem kicsi hegyes. Én nem szeretem mutogatni. Nem is igazán tudtak mit kezdeni vele eddig vagy csak a nem megfelelő férfival voltam együtt.

2019. dec. 1. 13:28
 13/15 Lacc80 ***** válasza:
Ez teljesen jó. Minden cici jöhet. 😃
2020. jan. 31. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Hat van aki eléggé szégyelli
2020. jan. 31. 08:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha olyannal vagy együtt, aki szeret téged, akkor nem fogja érdekelni, hogy a melled hogyan néz ki. Imádni fog, ahogy vagy. Meg amúgy sem a melledbe szeret bele, hanem beléd! ;)
2020. ápr. 5. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!