Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy vagytok vele?
Ha magabiztos vagy és így tekintessz magadra, akkor mindegy milyennek gondolja más a melledet. Ha önmagadat adod, nagyot nem tévedhetsz. Lesznek egyéjszakások (ha akarsz) akiknek tetszeni fog és akiknek nem. És olyan is lesz, hogy valakivel hosszú kapcsolatban leszel, és szeretni fogja, mert elfogad olyannak amilyen vagy.
Ha szégyelled, és idősebb leszel, dönthetsz úgy is, hogy elmégy egy plasztikai műtétre (nem ajánlom, de van ilyen lehetőség is, mint tudjuk).
Egyáltalán nem szégyellem. Régebben nem mertem levenni a melltartómat, mindig nagyobbra vágytam, de már elfogadtam olyannak amilyen, megszerettem.
Kicsi,de legalább kerek, feszes.
Most már simán leveszem a melltartót, régen még hónapok múlva is nagy könyörgések árán vettem le a barátom előtt.
Addig nem vettem le, vagy ha le is került rólam, akkor is csak sötétben engedtem. Mintha nem lehetett volna érezni, hlgy kicsi...logika 😁😁😁 De ezen már túl vagyok.
A kicsi és lógósról van szó, tehát a feszes cicid nem felel meg annak.:D
Nekem nagyon rossz volt tizenéves koromban,nagyon szegyeltem a baratom előtt, nem is vetkoztem le emiatt. Nagyon sok bíztatással megmutattam neki, de o szépnek találta es azota is szépnek gondolja őket. Mar nem vagyok szégyenlős elotte es elfogadtam. De rajta kilvul nem mutogatnám, egy noi öltözőben pl megint elkezdem szegyelni,ha oltozok.
Szerencsére ez magyar lanyoknal sokkal ritkább mint az angoloknál.
Utóbbiaknál ez a default modell, a magyaroknál nagyon kivételes.
Én elvagyok vele, elfogadtam hogy ilyen. De legalabb nagyon érzékeny, elázok ha kényeztetik, és nekem ez a lényeg. Ja és kompenzálok a seggemmel:D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!