Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire benedvesedtem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire benedvesedtem vagy bepisiltem?

Figyelt kérdés

Ma suliban az utolsó óránk az iskola egyik nagyon jól kinéző férfi tanárjával volt.

Órán azt kezdtem el érezni, hogy lent valami elkezd kifolyni. Próbáltam visszatartani, de nem ment, mert csak folyt ki, és a nadrágom is elég szépen elázott, nem beszélve a bugyimról. Olyan érzés volt, ahogy folyt ki a pisi, vagy nedv, mint ha meg lett volna a menzeszem, de nem volt. Amiután hazaértem levettem a bugyim, és megszagoltam, de nem volt pisi szaga.

Szóval akkor ennyire felizgultam és benedvesedtem, vagy bepisiltem?

Az egész bugyim tocsogott benne, meg még a vágatom közt is rendesen volt.

2018. jan. 12. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Ábrándoztál közben szexuálisan a tanárról? Mert, akkor igen eltoccsant a kis nunid, amiben semmi probléma nincs , megesik az ilyen :)
2018. jan. 12. 15:43
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem volt pisi szaga, akkor nem pisi volt. Érdemes néhány váltóbugyit vinned a suliba, ha ilyen jóképű tanáraid vannak.
2018. jan. 12. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen kérdést lány nem ír ki.
2018. jan. 12. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Kis szűz tini fiú vagy, menj át a fantázia rovatba irogatni.
2018. jan. 12. 16:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.:)

De azért köszönöm neketek #3, #4.

Soha az életben nem voltam fiú..:)

Egy-két fantázia kép talán előugrott. :)

2018. jan. 12. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem pisi volt szerintem, bár én imádom a szexet azzal összekötni...

De ha pl nem is kellett nagyon pisilned, akkor meg méginkább kizárt, hacsak nem vagy inkontinens, nem?

2018. jan. 12. 17:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem kellett, s inkontinens sem vagyok. :)
2018. jan. 12. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon felizgulhattál. Egészséges fiatal leány vagy, mi ezen a probléma? Nagy szerencséje lesz annak a férfinak, aki hálni fog veled, ha ilyen iszonyúan nedves tudsz lenni. Csak úgy csusszanni fog befele a répa a hüvelybe. :)
2018. jan. 12. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem pisi volt. Csak felizgultál. Megesik az ilyen bárkivel. Nagyon jól nedvesedsz. Ez majd szexnél áldás lesz meglátod !
2018. jan. 13. 08:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Imádlak
2018. jan. 14. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!