Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van bármilyen különbség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármilyen különbség érzetben egy huszonéves, és egy harminc-negyvenes éveben járó nő vaginája között?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam már, hogy a fiatal lányokét "zsengének", "zamatosnak", "hamvasnak" írják le, és dicsőítik, hogy az mennyire jó. Elgondolkoztam, van-e lényeges különbség két nő vaginája között, akik között van egy 10-20 éves korkülönbség? Esetleg később lehet észrevenni valamit, ha mondjuk egy ötvenévesről beszélünk? Vagy a világon semmi különbség nincs érzetben, szimplán az egyéni preferencia teszi? Esetleg más oka van?

2018. jan. 12. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Semmi az égvilágon! A természet úgy alkotta ezt meg, hogy jó legyen mindig.
2018. jan. 12. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

A volt nejem hármat szült, nem változott semmi, utána is tudott rajta olyat szorítani, hogy szinte fájt. Most van egy 49 éves - szintén már szült - szeretőm és párhuzamosan egy éppen huszonéves lányka, akinek én vagyok az első. Nincs különbség a kortól. Eleve minden punci más, mint ahogy nincs két egyforma kéz, vagy orr sem. A volt nejemnél én is vártam, hogy mi fog megváltozni a szülések után; hát nála semmi.

Genetika, illetve abban az esetben lehet változás, ha esetleg szülés (baleset, stb.) miatt szakadnak, lazulnak az izmok. De ez nem feltétlen következik be és tornával, rossz esetben plasztikával orvosolható.

2018. jan. 12. 13:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Értem! :)

Köszönöm mindenki válaszát - mentek a zöld kezek.

2018. jan. 12. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Csakis a szülés után tágulhat ki amúgy meg hüvelyin és torna kérdése mennyire marad edzett és szűk a hüvely
2018. jan. 14. 23:10
 15/15 anonim válasza:

Valóban inkább genetika. Volt 28 éves punciban is a farkam...tág volt, nagyon nedves, alig bírtam elélvezni. (Az íze viszont a legfinomabb volt.) 31-35-ösben fantasztikus volt, eddigi legjobb, szorított, még mindig felizgat, ha eszembe jut. 40-es 50-es is volt, nem volt velük semmi baj.

Talán az is számíthat még, hogy a csaj végez-e hüvelytornát.

2018. febr. 6. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!