Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szexelünk?
Figyelt kérdés
Egy 20 éves lány/nő most vettem a szüzességét 4 év után és még most se akar szexelni. Megcsalni nem tudom mert nem visz rá a lelkem és elhagyni se mert szeretem. Mit kellene vele csinálni h szexeljünk? 20.f2018. jan. 12. 08:11
1/9 anonim válasza:
Alaposan elbeszélgetni vele, hogy mi ennek az oka, van- e valami gond, stb...
2/9 anonim válasza:
Így van,ahogy az első mondja. Még kell értenie,hogy így egyszerűen nem működhez hosszútávon kettőtök közt, bármennyire szeretitek is egymást.
3/9 anonim válasza:
Valószinü lelki okai lehetnek,próbáljátok leülni/megbeszèlni,ha esetleg nem müködik így sem ès megbiztok egymásban akkor keressetek fel egy szexologust..
4/9 anonim válasza:
Barátom v mit nem jól csinálsz....
5/9 anonim válasza:
Ezt vele kell megbeszélned. Lehet, hogy aszexuális, vagy valami lelki problémája van. Mindenképpen nyugodtan beszélj vele róla, ne hibáztasd, de azért magyarázd el neki, hogy neked ez nagyon fontos egy kapcsolatban és szeretnél változtatni.
6/9 anonim válasza:
Nem voltal nagy elmeny neki. Ennyi az eset. Orgazmusa volt mar veled?...... es miert nem?
9/9 anonim válasza:
Bírom ezt az elbeszélgetős problémamegoldást. Itt nem elbeszélgetni kell, hanem elvenni a lány eszét! Ha erre nem vagy képes, beszélgethetsz vele, amíg rojtos lesz a szád, akkor se jutsz előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!