Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Neketek 18,5cm hosszu es 5 cm széles pénisz már fáj?
Szerintem ez attol is függ hogy kinek mióta van nemi élete vagy nem tudom :D
Vannak szukebb lányok de vannak a nagyon tágak is... Én spec izgulok arra ha tágítanak imádom ha öklöznek... páromnak 21cm 6cm az át mérője...Én imádom pont jó :D Nekem ő az első férfi az életemben 14 évesen vesztettem el vele 4 éve vagyunk együtt. De én pl nem is véreztem meg semmi nem is fájt amikor először berakta nem tudom hogy túlsúlynak volt-e hozzá köze mert akkor volt 15kg feleslegem amit azota leadtam mióta "vékonyabb" vagyok azóta sokkal jobban érzem és nagy ritkán mielőtt meg jönne akkor fájni szokott de én elég hát hogy is mondjam... durván szeretem felizgat ha fáj csak utána rossz hogy zsibbad a méhem... 2x meg csaltuk egymást a csávónak 15cm lehetett kb meg vagy 7cm széles iszonyu vastag volt de nem mondtam volna meg h olyan kicsi neki csak amikor szopt@m szerintem a szélesség és a technika számít:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!