Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Neketek 18,5cm hosszu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Neketek 18,5cm hosszu es 5 cm széles pénisz már fáj?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert a napokban ertesultem hogy a legtobb lanynak csak a szaja nagy aztan egy 18 centistol mar szenved. Igaz ez?

2018. jan. 10. 20:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy egy sörösdoboz felmenne-e neked 80%-os?! Pontosan 62 mm annak átmérője. 👍
2018. jan. 10. 21:18
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
#11: ne becsületes alá a női hüvely tágulékonyságát, csak megfelelő előkészítés kell... Volt már bent férfiököl is...
2018. jan. 10. 21:25
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha páromé ilyen mérető lenne, akkor tök mindegy lenne, hogy túl hosszú, mert a vastagsága miatt eleve nem tudnák szeretkezni.

Nekem már a 4,2 cm átmérő is erősen határeset, ez meg (ami kb. egy energiaitalos doboz átmérője), kizárt eset, a "mission impossible" kategória.

De attól, hogy a hüvely méretei egy erektált pénisszel ellentétben kívülről nem láthatóak, nyilván mi sem egységes intim méretekkel gördülünk le egy futószalagról, ugyanúgy lehetnek ilyen téren anatómiai nagy eltérések, ahogy a férfiak között, szóval nyilván van olyan nő is, akinek ez meg pont az ideális méret.

2018. jan. 10. 21:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A szüléssel meg azért felesleges példálózni, mert arra egyrészt hosszú hónapok drasztikus hormonális változásai készítik fel az anyai szervezetet, (pl azon a méhszájon fér át az újszülött, ahol máskor egy fél cm átmérőjű eszköz sem, vagy csak baromi nagy fájdalom árán), másrészt talán könnyű belátni, hogy egy nő szeretkezés közben nem olyan jellegű fizikai érzeteket akar átélni, mint a szülés kitolási szakaszában.

Ha nem is gyakori, de sajnos valós probléma, hogy egy férfi és egy nő között olyan jelentős anatómia eltérések lehetnek intim méretek tekintetében, amik vagy kevésbé élvezhetővé, vagy akár lehetetlenné teszik a szeretkezést.

2018. jan. 10. 21:59
 15/27 anonim ***** válasza:

A barátomnak ennél kisebb de már ő is tud fájdalmat okozni néha...de sztem nekem extra rövid a hüvejem...

ez abszolút ember függő, van akinek a 15 is sok van aki élvezi a 19-et...

2018. jan. 10. 22:02
 16/27 A kérdező kommentje:
Igen a 5cm az a viszintes atmerto; de egy penisz kozel sem szabalyos henger es laposabb kint szelesebb tehat kozeo sem 31.4 cm a kerulete
2018. jan. 11. 07:31
 17/27 anonim ***** válasza:

Csodalom azokat a ferfiakat akik ilyen boszen meregetik a farkukat😂

Amugy hosszra ez meg talan pont bele ferne de lehet lennenek olyan pozok ahol mar vigyazni kene szoval nem lehetne ugy vadulni, amiert viszont nem lennek oda..

A szelesseg miatt kene egy alapos elojatek de amugy tokeletes lenne

2018. jan. 11. 09:16
 18/27 anonim ***** válasza:
sírok rajtad harmadjára is kiírtad de ezt is jelentem:D
2018. jan. 11. 14:40
 19/27 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem az ilyen inteligens embereket kedves 18. aki mindenkinel okosabbnak hiszi magat es obkentesen magara vallalja it a hos megmento szerepet hogy megvedig a gyakori kerdeseket. Amugy ha tudni akarod eloszor irtam ki
2018. jan. 11. 19:36
 20/27 anonim ***** válasza:
az életemet fel merném tenni h nem először írod ki hanem legalább harmadjára max új accról írod ki és ezért nem törlik
2018. jan. 12. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!