Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti csak akkor maradtok benne egy szexkapcsolatban, ha a nő minden tekintetben megfelel nektek?
Figyelt kérdés
Elsődlegesen a szexre gondolok... Mert gondolom az az elsődleges szempont.
Fontos, hogy tetszen is a nő? Mert ha külsőre nem jön be, akkor nem folytattok vele akár hónapokig egy ilyesfajta kapcsolatot?..
2018. jan. 10. 18:42
1/9 anonim válasza:
Hát ha jó a szex, akkor jó minden.:)
2/9 A kérdező kommentje:
Szóval neked teljesen mindegy hogy néz ki, ha jo a szex akkor jó minden. :)
2018. jan. 10. 18:45
3/9 anonim válasza:
Igazából a szex szerintem nagyon ritkán tud annyira borzalmas lenni hogy rosszabb legyen a semminél szóval még ez sem olyan nagy elvárás. Nézzen ki azért szépen, fontos hogy tetszen. Emellett ha valami nagyon irritáló benne, én kifogom rakni szex ide vagy oda. Azért egy normális személyiség elvárás.
4/9 RRR válasza:
valamennyire azért vonzódjak hozzá
ha nem tetszik el se kezdeném
persze vannak kompromisszumok a szexben
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Ha minden stimmelne, akkor nem szexkapcsolat lenne.
6/9 anonim válasza:
Ha nem tetszik a nő a ferfinak akkor nem is áll fel nem?
7/9 anonim válasza:
Ez nem ilyen exakt. Lehet, h tetszik valamennyire, de annyira nem, h a barátnöm legyen, viszont a szex jó vele. Akkor szexre megyek, de járni nem fogok vele.
8/9 Ypszilon1980 válasza:
Attól függ mi nem tetszik benne. Mit értesz minden alatt?
9/9 anonim válasza:
De a szex csak akkor jó, ha bejön külsőre.
Első voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!