Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házibuli után egy fiúval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házibuli után egy fiúval aludtam egy ágyban és semmi se történt ez jelent valamit rám nézve?

Figyelt kérdés

A sztori eleje olyan hogy mindenkik megerőszakolós végét fogja sejteni. Házibuliban voltam (egyetemista vagyok 20 éves) és olyanok voltak az időjáris körülmények (ónos eső) hogy többen nem indultunk haza az éjszaka közepén inkább ott aludtunk.

De helyszűke volt ésválaszthattam vagy a földön alszom vagy egy egyszemélyes ágyban ketten egy fiúval, akit ismertem úgy látásból de ennyi.

És ott voltunk összesimulva nem az érzelmek miatt hanem azért mert egyszemélyes volt az ágy és nem volt semmi hely és tudjátok mi történt?

Megerőszakolt rám mászott stb? Nem, az ellenkezője.

Semmi.

Alvás volt és slussz. Reggel mire ébredtem már öltözött odavetett egy köszönést és ott se volt.

Na ez milyen? Azóta azon pörög az agyam hogy voltaképp emberi számítás szerint rám kellett volna másznia, hiszen ezt sejtené az ember egy ilyen felvezetés után.

Vajon engem mint ellenkező neműt annyira se tartott vonzónak hogy egyáltalán bepróbálkozzon? Még szóbeli „szédítés“ se volt. Nem voltak kétértelmű megjegyzések, mozdulatok. Alvás és slussz.

Ez egy kritika irányomban? Hiszen ezek a kamaszkorból alig kinőtt fiúk többnyire olyanok hogy a „legyet is röptében“ hát itt most nem jött ez be?

2018. jan. 10. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 A kérdező kommentje:

Hát én ott annyi emberrel dumáltam hogy tököm tudja.

Biztos. Józan ember ott mondjuk nem volt én se.

2018. jan. 13. 14:54
 72/77 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez volt a gond. Sok nő, ha iszik, elég kiábrándító módon tud viselkedni. Ilyen esetben én is inkább a falnak fordulnék.
2018. jan. 13. 15:52
 73/77 anonim ***** válasza:
72. A falnak fordulsz? Vigyázz a fallal, mert ilyen helyen még a falnak is füle van! Én szinte látom a kérdezőnél, hogy ott a buliban az ágy mellett a falnak mekkora fülcimpája lehetett!
2018. jan. 13. 16:05
 74/77 A kérdező kommentje:
Ott nem volt józan ember írom még1x nem fülelt ott senki, de ha fülelt is másnapra azt se tudta hol volt.
2018. jan. 13. 17:03
 75/77 anonim ***** válasza:
68%
Miért mindig a legsötétebb emberek leghülyébb kérdéseire van a legtöbb válasz? :)
2018. jan. 16. 11:12
 76/77 anonim ***** válasza:
Ezek szerint senki sem tudta hol volt mit halott mit csinált csak te.
2018. jan. 16. 11:13
 77/77 anonim ***** válasza:
Rosszul választottál srácot és/vagy nem voltál elég rámenős. Majd legközelebb.
2018. jan. 16. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!