Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok miert csak az eskuvojukre akarnak jol kinezni? Utana
miert foglalkoznak kevesbe az alakjukkal?
Van egy jó taktika, amivel könnyen bevonzhatsz olyan nőket, akik hajlandóak akár életük 80 évét önsanyargatással tölteni: legyél TE is ilyen. A zsák mindig megtalálja a foltját. Ha elkezdesz hardcore diétával foglalkozni, félretolod az ételed felét, edzéssel kelsz-fekszel, és a második otthonod az edzőterem, akkor az ilyen lányok társaságát fogod vonzani. Elvégre lesz egy közös életcélotok: vonzónak lenni és a lehető legtöbbet kihozni magatokból.
Lásd be, így jóval kevesebb az esélye annak, hogy összehoz a balsors valami olyan luvnyával, akinek az élet többől is áll, mint hogy a férfi tekintetnek megfeleljen. Sok sikert!
2018. jan. 10. 17:18
12/18 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolonak a valaszom a vekony testalkat nem csak vonzo tud lenni hanem egeszseges is. Ertem azt is hogy vannak ferfiak akiknek a gombolyubb nok tetszenek de azert az ne legyen mar oke hogy 20 kilo plussz van egy emberen. Szerintem pedig nem egy parkapcsolatert kell a testunk, egeszsegunket karban tartani hanem mert erre egy belso igenyunk van. Kifogast mindig lehet talalni arra hogy miert nem elunk egeszsegesen viszont szerintem inkabb arra kene fokuszalni hogyan lehet olyan eletet kialakitani amiben boldogok es egeszsegesek lehetunk.
Kérdező,akkor ahogy más is írta,keress ilyen tudatos embereket. Lépj be ilyen csoportba,sportolj,táplálkozz egészségesen. Akkor megtalálod akit keresel. Így viszont ha te magad sem így élsz,mástól se várd el.
2018. jan. 11. 05:47
Éji szeret 120 kg-osan is szeret. Munkatársak mondta azt hogy a szerelem mint az áramszolgáltatás. Szép még felvillanyoz. Az esküvő a számla befizetése.
2018. jan. 11. 09:55
A nők ilyenek. Nem vagyok túl jó véleménnyel. Mindenáron férjhez akarnak menni, és ezért mindent megtesznek, utána már semmi nem érdekli őket, talán még az, hogy a férj csináljon nekik egy-két gyereket, és utána férj le van ejtve, csak dolgozzon, és adja haza a pénzt.Tisztelet a kivételnek. Ezért kell jól megnézni, kit vesz el valaki, és jól kell tudni látni, érezni azt is, hogy az a nő valóban szerelmes-e (és a férfi szerelmes-e a nőbe!!) a férfiba, vagy csak úgy tesz, mintha az lenne. Hány olyan párt látok, akik nyalják-falják egymást, de látható, hogy érzelmileg semmit nem jelent egyik a másiknak.
2018. jan. 11. 11:00
Azért mert már megvan amit akart, felesleges hajtania magát, de s férfiak ugyan ilyenek.
Bár én singli vagyok és mégis adok magamra.... mindenki más...
2018. jan. 11. 11:43
17/18 A kérdező kommentje:
nem egy noi ismerosom jelentette ki most fogyozik mert az eskovoje kozeledik. Nem ertem utana miert kell elengednie magat egy hosszutavu kapcsolatban valakinek. Teny a nok hajlamosabbak a hizasra. De szerintem az aktulis eletunket nem eletunk esemenyehez kellene merni. Valoszinuleg igaza van az egyik valaszolonak hasonlo a hasonszorut vonzza. ilyen korben kell mozogni es tudni hogy ki mit keres.
Ez még abból az időből ered, amikor az volt divatban, hogy az ifjú férj átemeli az új asszonykáját küszöbön. Ezt megkönnyítendő vékonynak kellett lenni. Utána viszont kötelező elhízni, hogy ha kifelé akarná vinni a pasi, nehezebb dolga legyen. :-))
2018. jan. 13. 14:11
Kapcsolódó kérdések: