Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy no kezdemenyezhet? 30N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy no kezdemenyezhet? 30N

Figyelt kérdés
Sziasztok. Elore bocsanatot kerek az ekezetekert. Szoval 30 eves vagyok,es a munkahelyemen volna egy kollega,akit nagyon kedvelek. 37 eves es szingli,es nagyon jokepu. Amikor meglatjuk egymast,allandoan egymasra mosolygunk,szemezunk es szinte mindig hosszan a szemembe nez es mosolyog. Beszelgetunk egymassal,es ma pl egyutt mentunk le a foldszintre a liftel,es a liftben egyszetuen izzot a hevego. Arra varok,hogy mikor hiv mar el randira,de egyszeruen mintha varatna magat,vagy nem tudom. Szerintetek tetszem neki,ha mar nyilvanvalo,hogy ugy megnez minden egyes alkalomal? Hivjam en el randira? De nem szeretnek egy nyomulos nonek se kinezni,hisz megiscsak o a ferfi,es o kellene,hogy megtegye az elso lepest nem?
2018. jan. 10. 00:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Akkor készíts másik képet!
2018. jan. 10. 01:29
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Most nem a képet kell értékelni, ha jól értem a kérdést. Minek készítene másik képet, a munkahelyen gondolom nem úgy járkál, hogy egy fotót rak az arca elé.
2018. jan. 10. 06:57
 13/15 anonim ***** válasza:
40%

Vajon hogy nézhet ki a kiszemelt férfi?

Bocs, de én biztosan nem kezdeményeznék nálad. Emberileg lehetséges, hogy kedvelnélek, ha ismernélek, de abszolút nem vagy váz esetem. De válaszolva a kérdésre, igen, kezdeményezhetsz.

2018. jan. 10. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze dobj fel neki egy labdát ha érted hogy értem ha nem kapná el de még is bejön próbáld meg mégegyszer.
2018. jan. 10. 10:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Kezdemenyezhet, de nem biztos, hogy o azert nez, mert akar is valamit.
2018. jan. 10. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!