Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mit reagálnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ha a nő, akinél ti kezdeményeztetek randit, mivel rettentően bejön nektek, annak hallatán, hogy análra van igényetek, elküldene a búsba és nem akarna tovább ismerkedni?

Mentenétek a menthetőt, vagy részetekről is mehet a lecsóba a nő, akkor is, ha kevés hozzá hasonlóval találkoztatok addig? A nő pedig nem győzhető meg, vagyis soha nem fog belemenni az anális szexbe.

2018. jan. 9. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell erőltetni..
2018. jan. 9. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyit ér neki a pasi, esetünkben én, hogy egy olyan kérés miatt amit nem akar teljesíteni dob... Hát nem sajnálnám a dolgot.
2018. jan. 9. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Mindegy hogy te mit tennel, kiderultek az undorito hajlamaid nem fogod tudni meggyozni semmirol.
2018. jan. 9. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
valószínű nem az első randi után kérdeznék rá az análra
2018. jan. 9. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Kuka
2018. jan. 9. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem vonz az anál. Nem csinálom, filmen sem nézem, nem érdekel! Nekem ez nem lenne gond! F.
2018. jan. 9. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem minden lányt lehet segbekúrni 2 randi után. Az elején nyilván a 90% azt mondja, hogy ő soha nem fog belemenni.
2018. jan. 9. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem erőszak a disznótor...elfogadnám. De találnék más játékot 😀
2018. jan. 9. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Mi az úristen történt, hogy manapság mindenki ennyire odáig van az anális szexért??? Mi a baja a "mai" pasiknak a normális, hüvelyi szexszel?

45+-os férfiként egyszerűen nem értem, miért nem lehet mindent oda tenni, ahová való!? Mitől lett ekkora nagy szám manapság az anális szex? Próbáltam én is... Ha a nő kívánja, legyen. Egyszer, egyszer... De könyörgöm! Ez miért lett most elvárás a "férfiak" részéről a Nők felé? Magyarázza már el valaki, miért jobb a végbél a finom, nedves hüvelynél???

2018. jan. 9. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy jobb. Hol látsz ilyet írva? Szándékosan csúsztatsz. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért akarja valaki a csaj szájába tenni, hiszen az "nem odavaló". Még ha az anál nem is annyira alap, mint az orális szex(még), aki időnként vágyik rá még nem lesz aberrált állat és nem azt jelenti, hogy más már nem jó. Persze aki betegesen csak és kizárólag ezt akarja az megint más tészta, de betegesen semmit nem jó űzni, nem csak az anált.
2018. jan. 9. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!