Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szeretik a dagi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a dagi srácokat a nők?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%

Nem a külső számít.

Az én csajom egy vékony bombázó, én pedig egy 100kg-os maci vagyok.

Tudtad, hogy a férfi 100kg felett kezdődik?

2018. jan. 9. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Csak nem mindegy, hogy szétfolyt zsíros 100+os vagy vagy pedig azért van egy kis formád, eloszlik rajtad, van karodon is mit fogni, meg ilyenek. Ezen mondás alapján Molnár Krisztiánnak valóságos háreme kéne, hogy legyen.
2018. jan. 9. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Mert a kövérség egészségtelen életmódra vagy hizasra hajlamosító génekre utal es minden nő tudat alatt a sajatjáénál jobb (de semmiképpen nem rosszabb) geneket akar az utódjának
2018. jan. 9. 15:24
 4/12 A kérdező kommentje:

1# Tudtam

2-3# Értem

2018. jan. 9. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szép, nem vonzo. És itt a dagirol, nem a macisrol volt szo. Az két külön dolog.
2018. jan. 9. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 105 kiló vagyok, 193 centivel, de mindenkinek megnyúlik az arca, ha mondom a súlyomat. Okés mostanság van egy kis pocakom, de ennyi. A többi súly eloszlik válon, karon, mellkason, combon. Egyáltalán nem vagyok az a mackós alkat, de ha szimplán csak a súly/magasság arányt nézzük, akkor a "dagi" kategóriába számítok :)

...ja a kérdésre válaszolva: engem szeretnek a lányok.

2018. jan. 9. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért van különbség a "dagi" akin van 15 kiló és a kórosan elhízott 60+ kiló zsírral rendelkező közt.

Azért nagyon nem látok olyat, hogy a 60+ kilósnak akadna bárki is. De a kicsit vastagabb srácok kellenek nőknek. Nekem van kb 10-15 kiló feleslegem. Nem is vagyok szörnyem magas, viszont izmos is. Ez az a vastag típus. És ez is van akinek a tökéletes szépség, van akinek átlagos és van akinek a háta közepére se.

2018. jan. 9. 15:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szeretik a dagi nőket a férfiak?Pontosan azért,amiért a nők se a férfiakat.
2018. jan. 9. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Mert igenytelenseg, nem foglalkozik a testevel, nincs onkontrollja es egeszsegtelenul zabal. Ja, es taszito is. 24
2018. jan. 9. 18:26
 10/12 anonim ***** válasza:
43%
Izzadnak, állóképesség 0, félek, ha egyszer rám fekszik és elájul, alászorulok. (Kicsit klausztrofób vagyok nem szeretem, ha lefognak)
2018. jan. 9. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!