Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek borotváljam le szex előtt?
Egy hete lefeküdtünk egy lánnyal, és előtte egy nappal leborotváltam teljesen odalent magam, a szex hihetetlen jó volt: Viszont, ma újra le fogunk feküdni, és ott ahol egy hete még illatos, puha, hintőporos mennyország volt, most illatos, de kicsit kevésbé puha a helyzet
Szerintetek bánná ha így hagynám, vagy tegyem rendbe?
Szerintem borostasan is szexi :)
18/L
Nekem a borotvált és a borostás is tetszik, de őserdő ne legyen. Akkor inkább nyírd fazonra.
Amúgy a csajt is megkérdezheted mit szeret és akkor olyanra csinálod.
Végül leborotváltam, majd a szokásos pomádé (hintőpor és babaolaj keveréke), jó kis csattogós-cuppogós volt vele a szex :D
Ha van egy kis szőrzet az elnyomja a zajokat, meg szerintem hermetikusan nem tudja körülölelni a puncija úgy a lánynak, így viszont mennyei érzés volt, nem csak a bőr a bőrön súrlódás stimulált hanem volt egy enyhe vákuumos hatás is, mivel elég szűk helyen járt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!