Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szex előtt borotváljam magam ott lent?
Figyelt kérdés
nagyon fáj hogy minden együttlét előtt le kell borotváljam magam ott. mi lenne a megoldás? hagyjam úgy? vagy szenvedjek?2015. márc. 19. 21:27
1/15 anonim válasza:
Én nem várom el senkitől, hogy minden alkalom előtt borotválja.
2/15 anonim válasza:
hetente 2 hetente ahogy eszembe jut... :D
4/15 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, azt teszel amit akarsz.
5/15 A kérdező kommentje:
én is hetente de nagyon fáj és vérzik de nem akarom úgy hagyni mert mi van ha nem tetszik neki
2015. márc. 19. 21:32
6/15 RRR válasza:
minek ha fáj?
hagyd egy picit szőrösen az még izgatólag is hathat
7/15 anonim válasza:
ööö ha levágom 1-2 napig nagyon jó sima aztán kicsit borostás 3-4 napig szúr is és utána puha de nem zavaró aztán mielőtt már zavaró lenne akkor kell újra vágni
míg szúr a borosta addig biztos h fáj a borotválás, meg kell puhulnia kicsit, nameg a bőrnek is hozzá kell szokni
8/15 RRR válasza:
hát a pici édes ennivaló szájacskáddal kérdezz rá!!
9/15 bor zoltán válasza:
Nem nagyon értek eggyet a borotva használattal,őszintén szólva azt is megszeretgetném egy kemény és dudoros tárgyal aki a kopasz pinát kitalálta,szivesen kezelném hamvas ujszülöttként,(2 óránként megszoptatnám mondjuk) ugyhogy szerintem éljen a bozótos.
10/15 anonim válasza:
Ha fáj, akkor miért borotválod újból és újból?
Vannak emberek, akiknek érzékenyebb a bőrük. Rosszul reagálnak arra, ha borotválkoznak, kipattogzik a bőrük. Ez igencsak kellemetlen, fáj, viszket. Nekem is érzéken a bőröm, szóval tudom, hogy borzasztó érzés. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!