Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden szex előtt borotváljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szex előtt borotváljam magam ott lent?

Figyelt kérdés
nagyon fáj hogy minden együttlét előtt le kell borotváljam magam ott. mi lenne a megoldás? hagyjam úgy? vagy szenvedjek?

2015. márc. 19. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a szőr növekedési irányával ellentétesen borotválod, nem vágod olyan rövidre, és nem sebesedsz. Legalábbis nekem ez bevált.
2015. márc. 19. 21:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én epilálom bikinivonalban és rövidítem, mikor 2-3 centinél hosszabbra megnő. Eddig még senkinek sem volt baja vele, sőt. A barátom eredetileg a leszállópályára vágottat szereti legjobban, de a napokban mondta, hogy eszméletlen szexi így szőrösen szerinte, és eszembe ne jusson borotválni. Nem mintha terveztem volna, de na :D

De mikor borotváltam, és kicsit hosszabbra meghagytam két borotválás között, vagy csak simán borostás volt... Jellemzően mire odáig jutottam a pasival, hogy meg is lássa, már nem igazán ez foglalkoztatta.

Nem voltam sosem hajlandó más kedvéért szenvedni és kényelmetlenül érezni magam. Nekem nagyon kényelmetlen érzés, ha teljesen csupasz. Olyan sérülékeny és érzékeny... Jobban érzem magam, ha valami szőr van rajta. És tekintve, hogy eddig senki olyannal nem találkoztam, aki kifejezetten ellenezte volna a dolgot és ne tudott volna ugyanolyan élvezetes együttléteket megélni velem ezzel együtt is, nem is tartom olyan fontosnak a kérdést, hogy emiatt szenvedjek.

2015. márc. 19. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:
elég 3-4 naponta
2015. márc. 19. 23:27
 14/15 anonim válasza:
Használj neogranormon kenőcsöt.
2015. márc. 20. 08:54
 15/15 anonim válasza:

Normális vagy more???? nem borotva kell.

1. Vágd le egy csirke seggét

2. tedd a fazékba

3. tegyél mellé domesztoszt !

4. sósavat is önts bele

5. szódabikrabúnát is kell

6.főzd meg

Kakiba tunkolva kend oda, majd hagyd ott 10 percig. ne félj ha csíp, az a jó !! A kívánt hatás eléréséért csöpögtess rá higanyt, na attól tuti lesz !!

ÉS VOÁLÁ!!

2015. ápr. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!