Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Esetleg ezzel másik volt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg ezzel másik volt vagy van így? Hasznos tanácsok?

Figyelt kérdés
Olyannal fordulok felétek, hogy most leszek majd nemsokára 20 éves, de még szűz vagyok. Mielőtt bárki ezt párhuzamba állítaná a külsőmmel, ne tegye. Egy átlagos külsejű lány vagyok és csúnyának se nevezném magamat. Tehát vágyom a szexre, de néha megijeszt a gondolata.
2018. jan. 8. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez csak azért van, mert nem találkoztál még azzal az emberrel, akivel bevállalnád.

Ez talán zavar téged?

2018. jan. 8. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyere, elvarázsollak, nem fog fájni. Térj be világomba, foglalt helyet "páholyomban", s engedd, hogy átjárja lényedet az élvezet flow-ja!

A mágus

2018. jan. 8. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lányként írom. A szextől nem kell félni. Én 17 voltam mikor elvesztettem de abba a fiúba szerelmes voltam nagyon. Nem kell félni. Csak az elején kellemetlen. Az meg h félsz természetes. De ne érezd magad kellemetlenül emiatt! Vannak akik nem tudnak érzelem nélkül szexelni. De ami fontos. Ne egy jött ment alakkal akard elveszíteni csak úgy!!! Legyen különleges egy különleges személlyel. Hidd el nagyon jó lesz akkor. Remélem tudtam segíteni! Ha van kérdésed priviben írj nyugodtan! 26/L
2018. jan. 9. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Mitől ijesztő a gondolat? Néha eszedbe jut a szex és spontán megijedsz? Kérdezik mi baj, akkor: á semmi, csak a arra gondoltam, hogy csodálatos pillanatokat élhetek át valakivel akit szeretek és ez olyan ijesztő.

20 évesen semmiről sem késtél le.

2018. jan. 9. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 válaszában benne van a lényeg. Nincs a korodnak semmi jelentősége. Ha nyitott vagy a kapcsolatra, várd ki, amíg megtalálod azt, akivel az érzelmeitek kölcsönösen eljutnak arra a hőfokra, amikor természetes lesz, hogy a vágyatok legyőzi azt a bizonyos ijedséget.
2018. jan. 9. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik ez, ha szerelmes leszel, lesz megfelelő partner...és ha a szexre, mint önfeledt játékra, örömszerzésre tudsz majd gondolni, vágyni...szoktam mondani, hogy nem kivégzés ez, hanem a felnőttek önfeledt játéka.
2018. jan. 9. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!