Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem voltam meg szerelmes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem voltam meg szerelmes?

Figyelt kérdés
Nos, 18 eves vagyok voot mar tobb baratnom is es meg egyikkel se volt tobb mint hogy a kulsejukhoz vonzodtam volna. Es mivel szerelmes nem coltam belejuk, sose volt kedvem veluk lefekudni ( volt minden csak fax a puncba nem) mindig ugy ereztem hogy amint megdugnam oket, szakitanek es ezt nem akartam megtenni veluk(pedig mar ok ajanlottak fel hogy lefekudnenek). Felreertes ne essek NEM VAGYOK MELEG korantsem. Szoval rossz latni hogy korulottem minddnki szerelmes, csak en nem. Van olyan hogy valakibol hianyzik ez az erzes?

2018. jan. 8. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Van ,nőként.Ne aggódj, mert talán te is olyan vagy mint én.Megkapom amit akarok és mindenki megy a dolgára,de én nem esek kétségbe,mert ez az életmódom.
2018. jan. 8. 21:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy most elvezetes,de kesobb..
2018. jan. 8. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy férfinél nem gyakori a szerelem. Nekem 40 körüli barátaim amikor ilyenről beszéltünk ilyen egy kettőket mondtak, hogy hányszor voltak. Ettől még erős vonzódások még lehetnek. Próbálj másfajta lányokkal ismerkedni. Nagyon sokféle van belőlük. Lehet a környzetedben lévők nem izgalmasak neked. És ami lényeges. Ne arra menj rá, akinek te tetszel, hanem magadat figyeld, hogy neked kitől ugrik meg kicsit a pulzusod. Lehet tök más mint ami a többségnek izgalmas.
2018. jan. 8. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:

A férfiaknál létezik a szerelem?😂😂😂😂

18L

2018. jan. 12. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!