Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok, ti lefeküdnétek egy 40-es nővel?
Figyelt kérdés
Neten megismertem egy 41 éves nőt, nem sokára találkozni fogunk, de mi lesz ha nem tetszik a teste?Felöltözve szép. Akik voltatok 40-es nővel, hogy nézett ki a testük ruha nélkül, mik a tapasztalatok?2018. jan. 6. 15:58
31/38 anonim válasza:
29-es kicsilány, látszik, hogy butua vagy. Valoban, minél több, annál nagyobb a tapasztalat. Ilyen ez, nem csak a szexben, mindenben. De majd ha megérsz, rájössz, és ne feledd eme bölcs szavakat 😉
32/38 anonim válasza:
Én 42 éves férfi vagyok. Hidd el sok 40 feletti nő kenterbe veri a huszonéves korosztâlyt. Lehet hogy nincs tökêletes teste..de a jó szexnek nem ez függvénye.
33/38 Kqwert Gábor válasza:
(Közelről) ismerek '40-es nőket, nem löttyedt a testük! 29 évesen (most 42 vagyok) volt dolgom egy akkor 46 éves nővel, ő is szuper volt!
Ha ruhán keresztül és skypon is feláll rá, akkor nem lehet gond! De ne ezen parázz, hanem élvezd a helyzetet! Egy igazi, érett, tapasztalt nővel lehetsz! A NŐt nézd, ne azt, hogy esetleg van egy kis zsírpárnája vagy narancsbőre! Ha ő is Rád van kattanva, akkor hajrá! :)
34/38 anonim válasza:
én voltam 40 nővel nagyon jó volt F/21
35/38 anonim válasza:
Tényleg van ilyen is-olyan is. Ez genetikától és életviteltől is függ. Én még soha nem voltam, de annyira nem is vonz a dolog, bár nyilván láttam már iszonyatosan kívánatos 40-es nőt, akinél esetleg a mellnél már lehet egy kis ráncosság, ami már gyakori 40 felett, de baromira nem zavart volna. Az ismerőseim mind mondják, akik voltak ilyen korosztályban, hogy 80%-ban nagyon jó velük. Kevésbé gátlásosak, odaadóbbak és aktívabbak. De az tény, hogy akármennyire is jól tartja magát, olyan feszes bőre soha nem lesz mint egy 20 évesnek lehet. Ugyanakkor van egy személyiség vonzata is a dolognak. Elsőre úgy tűnhet, hogy sokkal értelmesebb és korrektebb az idősebb korosztály, ami önmagában feléjük billenti a mérleget. De a sok példa amit hallottam a környezetemben az, hogy egy idő után kibukik a többségüknél, hogy ugyan olyanok sajnos
36/38 anonim válasza:
le is feküdtem már 40-essel
meg egy valamirevaló 41 éves nőnek biztos nem csoffadt löttyedt a bőre meg a teste. Ha már szült biztos látsz ott kisebb csíkokat de nem ront az összképen
37/38 anonim válasza:
A kérdező egy tipikus kis hulladék a stílusából ítélve. Neked nem van igazi nő, de lány Se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!