Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok, ti lefeküdnétek egy 40-es nővel?
Te menjél vissza még a homokozóba, az való neked, nem 40-s nő.
42/N
Te ritka tirpák vagy, kérdező. De az a nő sem lehet különb, ha akar tőled valamit...
22/F
Nincs szükségem botoxra, és később sem fogok ezzel a lehetőséggel élni.
Neked viszont nagyon kell még az a vödör+lapát.Az utóbbit remélem a kiszemelt nőtől is megkapod.😃
32 éves vagyok. Kb 10 évvel ezelőtt volt alkalmam először együtt lenni egy 40+-os nővel. Csodás volt és olyan dolgokat mutatott, hogy azóta akárhány nő fordult meg az ágyamban (vagy én az övékben), akármilyen korosztályból, sosem csak egy alkalomról volt szó (nem kellett könyörögnöm, hogy találkozzunk)! Persze, fejben “kicsit” többet kellett nyújtani, mint az átlag, hogy egyáltalán komolyan vegyenek, majd az ágyban is, hogy legyen ismétlés. De a szexuális kultúrámat nagyban befolyásolta, hogy volt alkalmam egy nálam jóval tapasztaltabb partnertől tanulni.
Ja, a külsejükkel semmi gond nincs, viszont nem is fadarabok az ágyban! És sok pasi szerintem ezzel sem tud mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!