Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hova szoktatok élvezni? Többi lent
20éves lány vagyok, most van a második komoly kapcsolatom. Elöző pasimmal csak ágyban szexeltünk, de volt hogy csak handjob vagy orált csináltam neki. Handjobot úgy, hogy ő a hátán feküdt én meg mellette, és a végén a hasára élvezett (ez így normális?? Nem lehangoló a srácnak ha a saját hasára kell élvezzen?)
Amikor orálisan elégítettem ki, akkor pedig mindig a számba élvezett, de nekem sokszor kellemetlen volt. Szóval az új pasimmal már kicsit "tapasztaltabb" szeretnék lenni, mit tanácsoltok? Milyen pozicióból hova "praktikus" élveznie? Arcra élvezés kilőve mert azt nem szeretném.
Én spec utálom, az exem mindig azt csinálta. Pont fordítva, mert irtózott tőle és ezért csak rám irányította (amúgy nem szeretett, szóval ez is logikus).
De jól látod kérdező, tök lehangoló, ráadásul olyan "homokszerű" nekem az egész, mintha nem is nővel lennék.
Amúgy én azt mondom hogy ebből ne csináljatok problémát, ha elfáradsz, csinálhatja ő is, vagy térjetek vissza valamelyikre. Ha kézimunkáznod kell sokat, az meg neked fárasztó és ő is rákoncentrál. A lényeg hogy ne legyen sértődés.
Azt tudom hogy bárhová élvezek én örömöm lelem benne, főleg ha a barátnőm váltja ki.
Az ő testét én is szivesebben "megzsírozom" mint a sajátom, de nincs vele bajom. Részemről a testébe szeretek a legjobban élvezni. Ő ugyan lenyelni nemszereti, de ezt áthidaljuk azzal hogy átveszem és lenyelem én (vissza a feladónak). Néha persze lenyeli a kedvemért.
Az abszolútt kedvenc az a puncia, és utána gyönyörködni abban ahogy csordogál kifelé.
De nem vagyunk egyformák, beszéljétek meg. Talán már mind a ketten felnőttnek számítotok.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!