Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik ez a szüzességelvesztésnél?
Ha a pasi szerszáma nem megy be tövig, az azt jelenti, hogy még nem tágította ki/szakította át rendesen a nőt, vagy szimplán eddig mehet be maximum a pasi és a nő méretei miatt?
Én nemrég vesztettem el a szüzességem. Kutyapózban, ugye, ő irányít, és könnyebb is betolni mélyre, de ott inkább azt éreztem, hogy mehetne mélyebbre... lovaglóban pl. viszont úgy érzem, mintha tovább már nem mehetne, és nem tudom, hogy egyáltalán nem, vagy csak MÉG nem.
De ha már fáj, az nem lehet attól, hogy még kezdő vagyok? Egyébként csak lovaglóban érzem ezt, hogy nem megy tovább, kutyában pl. nem (de ott nem látom, mennyire rakja be...).
Nem tudom megmondani a méreteit
...de mégis tippre, hány ujj vastag? Ettől függ a dolog.
Ha hatalmas dongja van, akkor lehet nem tudsz beleülni soha. Vagy nagyon el kell lazulnod és bejáratni a barlangot.
Ja és kb mekkora volt ez a konkrét méret amit nem tudtál betolni tövig?
Gondolom nem egy átlag 16-osról van szó, hanem 20-23 centis szörnyf..szról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!