Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostituáltaknál, akinek fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltaknál, akinek fel van tüntetve az adatlapján, hogy a lenyeléstől a bizarron és a posinyaláson át gyakorlatilag mindent vállal, azoknál megoldható jó pénzért, hogy az arcába/szájába szellentsek? Elvegre ez a bizarr kategorian belül van.

Figyelt kérdés

2018. jan. 5. 07:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ma 14:59

Az ilyen jópofaságot más néven izzadtságszagú, erőltetett szánalomkupacnak nevezik a mai világban. Mindent elmond az utolsó kettő értelmiségi szintjéről, hogy ezen még képesek nevetni is.

Megjegyezném, csak a tisztánlátás végett, hogy én nem vagyok postás, hogy másokhoz járjak, mindig magamhoz vagy szállodába hívom a nőt.

2018. jan. 5. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem is tudom közülünk ki az izzadtságszagú szánalomkupac, te aki bele akar fingani egy nő szájába, vagy mi.

Kib..szott elmebeteg állat vagy, nincs erre jobb szó.

Másfelől a lányokat hozza is valaki, az pedig a kísérője... szóval ha valami akaratlan dolgot csinálsz a csajjal, később simán elkaphatnak/behajthatják az extrát. Vagy mit gondolsz ilyen pszichopata szexuális zavarokkal küzdő disznókhoz kiengedik a lányokat? Maximum ha HIV fertőzött kápszis emberi roncsokról beszélünk.

2018. jan. 5. 20:41
 13/20 A kérdező kommentje:

Te észlény, szerinted majd a fickója ott fog ücsörögni a házamban vagy odakint négy óra hosszát? Akikkel én eddig voltam, azok mind taxival jöttek.

Úgy látszik nagyon a lelkedre vetted, amit írtam. De ne aggódj, van jövőd. Ilyen "humorral" elmehetsz valami Stand Upos majomnak. Meglenne az agyalágyult közönséged hozzá.

Egyébként meg rohadtul nem értem, hogy az ilyen jellegű kommenteket, mint amit te idehánytál, mi a fenéért nem törlik? Idejöttél vicces fiút játszani, provokálni. Komolyan mondom, vicc vagy.

2018. jan. 6. 02:34
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

Nehogy elhiggyétek már bakker :D

Akkora kamu kérdés mint a ház.

14 éves dagadt kisgyerek recskázik a neten. Nem volt ez soha prostinál az fix.

Nem tenne fel ilyen agyatlan idióta kérdést, ha lett volna akár egy csajnál is.

Kisfiam, menj aludni, mert kikapsz anyutól.

2018. jan. 6. 02:51
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

...és még te beszélsz provokációról, mikor idejössz feltenni egy ilyen nyilvánvaló kami kérdést.

De ha netán igaz lenne, ez a világ megérett a pusztulásra, veled együtt.

2018. jan. 6. 02:54
 16/20 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem voltam. Őket hivom hazhoz vagy szallodaba. Nagy divat ez a "trollkodik, meg kamukerdes" duma manapsag, foleg a magadfajta ujszulotteknel.

Igazi kulturalatlan tahó vagy. Csak gratulalni tudok a szuleidnek, hogy ilyennek neveltek.

Valaki feltesz egy kérdést, és fogalma sincsen az illemről, nem tud normalisan valaszolni, csak sz.rja a szájából a mocskot, ahelyett hogy kulturáltan valaszolna. De mint irtam, benned meg az elozoben ez nincs meg.

Azt meg vegkepp nem ertem, hogy ha nem tetszik a kérdés, akkor mi a francert szolsz hozza? Egyetlen kulturalt valasz erkezett még az első hozzaszolotol.

2018. jan. 6. 07:44
 17/20 anonim ***** válasza:
65%

Ha valóban volt már 4 órás prosti kalandod, akkor tudnád, hogy ez úgy megy, hogy lebeszéled előre telefonon... majd a helyszínen újra a kondíciókat. De még úgy is kihátrálhat, ha nincs kedve hozzá.

Szóval vagy nagyon hülye vagy, hogy ezt megkérdezed GYK-n, vagy tényleg kitaláció a kérdés.

Ha a szakvéleményem érdekel, a mai finnyásabb fiatal csajok elzavarnak a francba, vagy téged aláznak csak, és te fizetetsz. Lehugyoznak, megtapossák a heréd stb..

Aki meg vállal ilyen visszataszító dolgokat, hogy belefingasz a szájába erőlködve (mert az mégis hogyan van tényleg? Csak úgy varázsütésre nem lehet fingani...vagy komoly bélproblémáid vannak) - azok a kiégett 35-40 éves milfek, akik kénytelenek mindent bevállalni.

Egyébiránt drága lesz, a jobb nők simán elkérnek 40-50-et is egy kiszállásért / óra. Bár gondolom az ilyen magadfajta elhízott, zsírdisznó perverz üzletembereknek, politikusoknak vagy ügyvédeknek nem probléma kicsengetni 2-300e-t egy lányért akit megalázhatnak.

2018. jan. 6. 15:51
 18/20 A kérdező kommentje:

Jaj, szegeny en dagadt zsirdiszno. Te valami látó vagy, b+, hogy ilyeneket irkalsz?

A legdragabb nőm 30.000-et kért a hazhoz jovetelhez, és nem valami lepusztult milfről van szó. Azzal meg akkora nagy bullshit, amit írtál, hogy az ilyen dolgokat telefonban.kell megbeszelni. Hiszen ha a nő adatlapjan a lenyelés nincs feltuntetve, akkor ezt nem eroltetheted ra, mert atmegy bunkoba, aztan meg kinyomja telefont. Viszont, ha mar nalad van,.akkor akár rávehető némi plusz kp-ért, hogy vallalja be.

Amugy meg nem tudom, hogy mi a bánatos fene kozod van ahhoz, hogy nekem mennyi penzem van?

Talán folytathatnatok privatban a beszélgetést, ahelyett, hogy szetganyoljatok a topicot.

2018. jan. 6. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

Eleve nem értem, mi honnan a búbánatból tudnánk, mit vállal egy ilyen csaj?

Mit gondolsz ki tud erre válaszolni b+?

Megsúgom, egyedül a csaj.

Mr. Fingman

2018. jan. 6. 22:47
 20/20 anonim ***** válasza:
74%

Bocs... nem akartam bunko lenni. Neked is vannak erzeseid, meg igenyeid. Ha arcon akarsz fingani egy not es ettol leszel boldog, lelked rajta. Viszont ezt tenyleg tole kene megkerdezni, ott helyben. Mi honnan tudnank?

DE! Egyvalami engem is erdekel... hogy hogyan lehet csak ugy szellenteni, amikor akarsz? Tini korukban mi is gyujtottuk be a fingunkat, es volt nalam. hogy rossz vege lett az erolkodesnek mert szangottam. Pont mikor keresztanyam volt nalunk, nem mertem kimenni lecserelni a gatyat :D ...de soha eletemben nem tudtam akkor fingani amikor akartam. Ez egy kepesseg...

2018. jan. 7. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!