Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz megtalálni a másik felünk?
Miért élnek az emberek addig ameddig?
Ezek összetett dolgok, nincsennek rá egyszerű válaszok.
Benne van a társadalom a neveltetés is, ami egy sokadrangú értékként tekint a valódi társ megtalálására.
Eleve az ego korát éljük, a látszat értékekét, ahol a kivagyiság a legfontosabb.
Ki mikor veszíti el a szüzességét, kinek mekkora, mennyi pénzed van, hány csajod/pasid volt már?
Ezek az értékek mennek most, ebben benne van a társadalom és a politika is, ami lezülleszti az emberek értékrendjét.
Bizonyos életszínvonal alatt, más lesz az emberek értékítélete és a valódi értékek megítélése is.
De mielőtt felmerüle, nincs bajom a szexuális felvilágosultsággal vagy a korai nemi élettel, prüd nem vagyok.
És én nem is ezt látom problémának, hanem a többi érték háttérbe szorulását, a kettőnek pedig egymáshoz szerintem nincs köze.
Fontosnak tartom még a tudatosságot és az önismeretet is, ezek szintén olyan dolgok amik a mai világban háttérbe szorulnak, ezzel kitolva sok mindent.
De ezernyi dolgot lehetne még írni.
Szerintem annyira nem nehéz (átvitt értelemben), inkább sokan vagy rossz helyen keresik vagy nem keresik, csak várnak.
Nagyon sokan vannak úgy, hogy otthon ülnek, élik a szürke kis életüket és várnak. Kiszámítható minden napjuk és rutinos. Suliba be, suliból ki, haza, kis pihenés és újra. Így nem találod.
Mások ott rontják el, hogy rossz helyen keresik. Ha te nem vagy buliba járó, nem szereted a diszkókat, de mégis oda jársz csajozni és utána panaszkodsz, hogy az ottani lányok nem tetszenek, akkor csak azt mondom "mit vártál?"
Megoldás, hogy mit kell tenned:
Keresd meg, hogy mi éltet téged. Mi a kedvenc hobbid, mi az amit a legeslegszívesebben csinálsz (az otthon ülő mobiltelefon nyomkodáson kívül), és abba fektess energiát.
- Imádsz a természetben lenni? Menj kirándulni és szerezz kiránduló barátokat akik hetente mennek hegyet mászni
- Szeretsz utazni? Fogd a hátit és stoppold végig európát vagy ázsiát!
- Imádod a zenét? Menj Jazz klubbokba és különleges koncertekre.
A lehetőségek megszámlálhatatlanok. És a legjobb, olyan emberekkel (és lányokkal) fogsz találkozni akik nagyon hasonlóan élvezik az életüket és akikkel felszabadultan, örömmel tudsz beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!